Eivind Hasle viser i sitt innlegg (19.11.20) at han er en av mine mest trofaste følgere og ikke bare leser det jeg skriver, men svarer meg også ved innlegg til Tidens Krav.

Det synes jeg er aldeles flott, for enhver som uttrykker seg offentlig, setter jo pris på at slikt fører til respons.

I mitt innlegg, (som Hasle svarte på) startet jeg med, sitat: « Det kan være morsomt å følge (og delta) i den hypotetiske klimadebatten...». Sitat slutt.

Eivind Hasles innlegg på tk.no 19.11.20 er med på å øke graden av morsomheter i denne (fremdeles) hypotetiske klimadebatten.

Hasle tar overhode ingen stilling til hovedpoenget i mitt innlegg, som var Selvmotsigende klimapåstander og som også var tittel på mitt innlegg.

Les også

Selvmotsigende klimapåstander

Les også

«Disse klimaekspertene»

Hasle tar heller for seg personen Dragseth.

Det er jo smigrende at min person blir viktigere enn selve saken, for den synes å virke uinterressant for ham.

Det kan faktisk se ut som at det er uten betydning for Hasle, han tar ingen stilling til at påstander og spådommer fra FNs Klimapanel ennå ikke har slått til i løpet av flere 10-år, ei heller motsigende påstander fra såkalte klimaeksperter.

Hasle synes å ha en ubegrenset tillit til FNs politiske utnevnte Klimapanel, der konsensus er tilstrebet basert på tvilsomme klimamodeller, samt tillit til selvutnevnte såkalte klimaeksperter.

Hasle skriver, sitat: «...har slike ekspertar som Dragseth...». Sitat slutt.

Her har faktisk Hasle truffet godt, selvsagt helt utilsiktet, for ekspert er ingen beskyttet tittel og derfor er verden full av allskens eksperter.

Hasle er, for å gjengjelde komplimentet, ekspert i å «ta mannen og ikke ballen» - men i dette tilfelle er det, som innledningsvis nevnt, bare med å øke graden av morsomhetene i klimadebatten.

Takker for debatten, Hasle! Ser frem til neste gang.