(Innsendt bidrag): Byens godt innarbeide mannskor, Egges mannskor har rukket å bli 91 år, og har fortsatt mange aktiviteter på gang. Koret prøver å delta på det som foregår, både hos medlemmer og i byen vår generelt. Vår dirigent Tsvetana Kirilov leder oss stødig framover musikalsk til nye oppdrag. 

For ikke lenge siden fikk vi gjort et kjekt stunt når en av medlemmene feiret 70-årslag. I samråd med kona til jubilanten møtte vi opp og overrasket vår sangerbror Svein Naas med å synge noen sanger for ham. Dette ble godt mottatt, og koret ble bedt med på videre feiring med kaffe, kaker og det som hører med på et 70-årslag.

Vi troppet ved senere anledning opp på rådhuset og sang Bruremars fra Lødingen når dattera til Sangerbror Per Einar Ersvik giftet seg. Det var kjekt både for brudepar og oss i koret.

Tirsdag 29.11.22 sang vi for Brystkreftforeningen som feiret 30 års jubileum på Grand Hotell, dette ble gjort i forkant av øvelse på Atlanten Videregående.

Vi synger for Pensjonistforeningen den 08.12.22

Vi skal i samråd med Alti ha en opptreden på Alti Futura den 10.12.22 kl. 16.00.

Julaften synger vi som vanlig i Nordlandet kirke på gudstjeneste kl. 16.00.

I år er vi ekstra heldige og får med oss Stian Åkvik, kjent fra The Voice, som vokalist på «O helga natt». Dette blir en fin avslutning på den andre gudstjenesten julaften, med prest Lars Ove Skaret. Organist Rune Tylden vil i tillegg denne dagen dirigere Egges, da vår dirigent Tsveti er ute på reise. Dette blir magisk.

På nyåret, 21.01.23 arrangerer vi kortreff i Kårvåg hallen med seks andre kor. Dette er i samarbeid med Tarrakarran. 

Det første som kommer opp nå er Egges Mannskor sin årlige Adventskonsert i Nordlandet kirke Søndag 04.12.22 kl. 17.00. Der har vi bedt med oss Quernes Mandsangerforening, Kor Prima, Frimurerkoret og elever fra Atlanten Videregående til å opptre sammen med oss. Prest Lars Ove Skaret er i år også den som leder denne konserten.

Vi håper at mange har mulighet til å ta en tur og høre på Egges Mannskor og alle som har opptreden. Korsang er en god og sosial aktivitet som skaper samhold og medlemmene har mye glede av.

Med vennlig hilsen fra leder i Egges Mannskor.

Bildeserie

Litt mer julestemning fra leserne våre

Bildeserie

3.000 fant veien til Vågen, her ser du mange av dem