Innsendt bidrag: 10 skiglade deltagere hadde valgt å avrunde påsken med fellestur til Dyrstolen. Pga av mye snø var det ikke mulig å kjøre bil til startpunktet ved Reinslivannet. Men den alltid serviceinnstilte turlederen Lars Botten fikk fraktet deltagerne med snøscooter opp til Botnavatnet til kl. 11.

Med strålende sol og nydelig føre gikk det lett over vannet og videre opp og innover i Grøndalen. Ruta gikk over Brynbekkskaret og nedover forbi høyspenten hvor det var klart for den første store rasten. Der fikk vi selskap av tre fjellryper som ikke var så veldig begeistret for selskapet.

Videre gikk turen over Dalafjellet og inn til Dyrstolen. Vi måtte ta av skiene første stigninga, ellers gikk det fint inn mot toppen som ligger 929 moh og med fantastisk utsikt i alle retninger.

Det er sjelden kost å kunne sitte på toppen i t-skjorte og shorts og spise nista. Helt vindstille og blå himmel.

Etter en times tid startet følget nedfarten med mange flotte nedoverkjøringer og vi fulgte samme løype ned til Grøndalen. Der fortsatte vi videre utover småfjella til vi til slutt kom ned til Botnavatnet. Føret holdt seg bra hele turen.

Det gikk med en del solfaktor, og deltagerne var enig i at turen satte et herlig punktum for påsken 2022.

Takk for turen!

Deltagere: Peter Holm, Oda Herrmann, Gjertrud Bjørnvold, Nils Børge Botten, Sissel Hvitsand, Børge Fløten, Bjørg Mary Botten Henden, Ihne Botten Henden, Vilde Botten Henden, og Line Lønning Andresen. Turleder: Lars Botten