Politiet etterforsker nå flere hendelser som ble meldt inn rundt samme tidsrom, for å undersøke om det er sammenheng.

Politiet fikk melding om voldshendelsen klokken 01.44. Ett minutt senere ble politiet varslet om at det er funnet en død person på en annen privat adresse.

Flere personer til stede

På adressen hvor det kom melding om voldshendelse, var det flere personer til stede, og en ble pågrepet og siktet for vold. Det skriver Møre og Romsdal politidistrikt i en pressemelding onsdag morgen.

På en annen adresse ble det gjort funn av en død person. Ifølge Romsdals Budstikke ble den døde personen funnet i en bolig på Fuglset i Molde sentrum. Også på denne adressen var det flere personer til stede.

Politiet opplyser til NTB at det er for tidlig å svare på om det blir tatt ut drapssiktelse eller ikke. Den døde personen er ikke identifisert.

– Vi vet ikke hvordan dette henger sammen, det er det vi vil prøve å finne ut av, sier operasjonsleder Tove Anita Asp til Dagbladet.

Ber om tips

Politiet ber alle som har informasjon om hendelsene, om å ta kontakt med Molde politistasjon eller med Møre og Romsdal politidistrikt.

Politiet varsler om at det kommer til å være en pressekonferanse om hendelsen senere onsdag, og vil ikke gi flere opplysninger om saken før den tid.