Dobbel lønn til ordfører

Ove Silseth håper at Kolbjørn Gaustad nå kan konsentrere seg om dagens politikk istedenfor i gjentatte avisinnlegg å fortelle at han ikke har vært enig i lovlige vedtak som er gjort.

Ove Silseth håper at Kolbjørn Gaustad nå kan konsentrere seg om dagens politikk istedenfor i gjentatte avisinnlegg å fortelle at han ikke har vært enig i lovlige vedtak som er gjort.

Av
DEL

MeningerSvar til Kolbjørn Gaustad og dobbelt lønn til ordfører.

Det er utrolig at en person som har fått meg i vrangstrupen skal få bruke TKs nettsider til gjentagende oppgulp. Jeg hadde ventet at han nå kunne konsentrere seg om dagens politikk istedenfor i gjentatte avisinnlegg å fortelle at han ikke har vært enig i lovlige vedtak som er gjort.

Eneste nytt i hans innlegg 9. mars 2020 er at han endrer fra å snakke om dobbeltlønn til å nevne etterlønn.

Dobbeltlønn til ordfører er tydeligvis ikke tema i Senterpartiet? Hvorfor er ikke dette tema?

Kolbjørn er tydeligvis ute etter å være dommer for hva som er «moralsk» standard blant politikere.

Svar til Kolbjørn Gaustad om «dobbel ordførerlønn»

Tilsvar til Ove Silseth

Kanskje han skal starte i sitt eget parti først?

Hvordan forholder Senterpartiet i Hustadvika seg til dobbeltlønn til ordfører?

Kolbjørn Gaustad var varaordfører i Eide kommune i perioden 2007-2011, og ved ordførers sykefravær fungerte han som ordfører i perioder. Gaustad opptjente i disse perioder pensjon som ordfører slik det skal og bør være.

Da jeg ble valgt til ordfører høsten 2011, kom jeg fra det private næringsliv, og hadde derfor ikke hatt pensjonsordning i Kommunal Landspensjonskasse (KLP). Jeg er fire år yngre enn Kolbjørn, men på grunn av alder kunne jeg ikke ny-innmeldes i KLP. Dermed sparte kommunen pensjonspremie i de fire åra jeg var ordfører, og følgelig tapte jeg fire år pensjonsopptjening, noe som virker på den månedlige pensjonsutbetaling under hele pensjonsalderen. Jeg er av den oppfatning at pensjonsopptjening burde være lik uansett hvor du kom fra, men slik er reglene, og det må jeg bare forholde meg til.

Jeg håper Kolbjørn også ser den pensjonsbesparelse kommunen hadde i min ordførerperiode, og at han hver måned når hans pensjonen kommer inn på hans konto heretter kan tenke: Ove fikk ordførergodtgjørelse fram til halve måneden etter at han gikk av – Jeg får økt pensjonsutbetaling hver måned så lenge jeg lever – Er det ikke flott!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags