Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde i natt

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til søndag 23. august.

Trine Skei Grande med Listhaug-angrep i ny bok

Avtroppende Venstre-leder Trine Skei Grande gir ut sin politiske selvbiografi i november. I boken kommer hun med sterk kritikk av Sylvi Listhaug (Frp).

– Jeg mener Sylvi Listhaug diskvalifiserte seg til å være statsråd i et kollegium, med den måten hun oppførte seg på. Hun var helt ute av stand til å vurdere sine egne uttalelser i en kontekst, sier Grande.

Leteaksjon etter savnet mann i 50-årene i Glomma avsluttet

Politiet har avsluttet leteaksjonen i Glomma ved Årnes etter en savnet mann i 50-årene. Søket med dykkere vurderes gjenopptatt søndag morgen.

Politiet rykket ut til melding om drukningsulykke ved 19.30-tiden lørdag kveld. Mannen hadde falt over bord fra en fritidsbåt i elva.

Trump må betale Stormy Daniels' advokatkostnader

USAs president Donald Trump er av en domstol i California dømt til å betale drøye 44.000 dollar i advokatkostnader til pornoskuespilleren Stormy Daniels.

Domstolen slo fast at Daniels vant sitt søksmål mot Trump, som da må betale. Det hvite hus har ikke kommentert avgjørelsen. Søksmålet dreier seg om en taushetspliktavtale Daniels signerte like i forkant av valget i 2016 om en affære hun skal ha hatt med Trump i 2006.

Skogbrannrammede California får føderal hjelp etter katastrofeerklæring

Brannvesenet i California jobber på spreng for å få bukt med hurtigspredende skogbranner. Tusenvis av lynnedslag har ført til 585 branner, som til sammen har rammet arealer på godt over 4.000 kvadratkilometer.

Lørdag utstedte president Donald Trump en katastrofeerklæring for å hente inn føderal hjelp.

Ecowas-delegasjon er håpefulle etter Mali-møter

Delegasjonen fra den vestafrikanske samarbeidsorganisasjonen Ecowas er «veldig håpefulle» å ha møtt både militærjuntaen og Malis avsatte president.

Delegasjonen, ledet av Nigerias tidligere president Goodluck Johnathan, ankom Malis hovedstad Bamako lørdag ettermiddag. Hensikten med besøket er å bidra til en rask overgang tilbake til et sivilt styre etter tirsdagens kupp.

Kommentarer til denne saken