Dette skjedde i natt

Av

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag.

DEL

Tre til sykehus etter utforkjøring

Tre personer er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang etter en utforkjøring på gamle E6 i Gudbrandsdalveien mellom Fåberg og Kvam.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 02.16, og alle nødetater ble sendt til stedet.

Mye feststøy natt til lørdag

Også ved innledningen til denne helgen melder politiet om mye festbråk rundt om i landet. Flere steder har politiet måttet gripe inn og avslutte fester.

I Trondheim har politiet mellom klokken 23.00 og 04.45 loggført 51 henvendelser over klage på feststøy, i Bergen har det kommet inn 33 henvendelser.

Navalnyj er på vei til Tyskland

Et ambulansefly som skal frakte den kritisk syke russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj til Berlin, lettet tidlig lørdag morgen fra flyplassen i Omsk i Sibir.

Navalnyj skal få behandling ved Charité-sykehuset i Berlin. Han har ligget i koma siden torsdag etter å muligens ha blitt forgiftet.

Mowi ilagt rekordstor bot for lakserømming i Chile

Den norske lakseoppdretteren Mowi er av chilenske myndigheter bøtelagt 5,3 milliarder pesos etter at 690.000 antibiotika-forede laks rømte i 2018.

Det er den største boten for en miljørelatert hendelse i landets historie. Summen tilsvarer litt i underkant av 60 millioner kroner.

Ny runde med nedstengning i Sør-Korea

Etter en ny smitteoppblomstring i regionen rundt Sør-Koreas hovedstad Seoul har spredt seg videre utover i landet, har den sørkoreanske regjeringen besluttet å på ny stramme betydelig inn.

Fra søndag av er større samlinger forbudt, nattklubber og kirker stenger og profesjonelle sportsarrangementer må gå uten publikum.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken