Dette skjedde i natt

NEGATIV: President Donald Trump har testet negativt på koronaviruset.

NEGATIV: President Donald Trump har testet negativt på koronaviruset. Foto:

Av
DEL

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til søndag 15. mars.

Fraråder all kjøring i hele Nord-Norge

Vegtrafikksentralen nord varsler om et kraftig uvær i hele Nord-Norge og ber alle som ikke må ut å kjøre om å holde seg hjemme. Stormen er ikke ventet å gi seg før langt ut på dagen.

– Det er et forrykende uvær i Nord-Norge og svært mange veier er i praksis ikke farbare selv om de ikke er fysisk stengt med bom. Dette gjelder også lavlandet, opplyser Vegtrafikksentralen Nord til NTB natt til søndag.

Trump testet negativt for koronasmitte

USAs president har testet negativt på koronaviruset, opplyser Det hvite hus.

Etter mye om og men lot Trump seg teste for koronasmitte, og lørdag kveld ble det klart at presidenten hadde testet negativt.

Bedrifter måtte stenges ned etter varmgang på Herøya

Kjemikalieanlegget til Ineos Rafnes i Bamble og Yaras anlegg på Herøya i Porsgrunn måtte stenge ned etter at strømmen falt ut og det oppsto varmgang i kabler.

Industrivernet på Herøya ble mobilisert og de sivile nødetatene rykket ut på alarmen. Ettersom industrianleggene ble stanset og måte kjøles, måtte overskudd av gass i fabrikken brennes ved fakling.

Baltikum stenger grensene

Estland stenger grensene for utenlandske borgere fra 17. mars. Lastebilsjåfører, diplomater og personer på gjennomreise til sitt eget hjemland blir unntatt innreisereglene.

Utenlandske borgere blir også stoppet på grensen i Litauen og i Latvia fra og med tirsdag. Statsborgere og utlendinger med oppholdstillatelse får likevel reise inn, og utenlandske turister får lov til å reise ut.

Artikkeltags