Dette skjedde i natt

Hele tunnelbanesystemet i Chiles hovedstad Santiago er stengt og kommer til å være stengt til over helgen etter at demonstranter vandaliserte flere stasjoner.

Hele tunnelbanesystemet i Chiles hovedstad Santiago er stengt og kommer til å være stengt til over helgen etter at demonstranter vandaliserte flere stasjoner. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 19. oktober.

Fire menn skadd i trafikkulykke

Fire menn i 20-årene ble skadd da en bil kjørte av veien og traff en fjellvegg i Fana i Bergen fredag kveld. Én av de involverte ble kjørt til traumemottak, tre ble kjørt til legevakten.

– Bilen har sannsynligvis kjørt av veien, muligens truffet en fjellvegg og snurret rundt sin egen akse, sa operasjonsleder Steinar Hausvik i Vest politidistrikt til NTB.

Store demonstrasjoner i Chile

Hele tunnelbanesystemet i Chiles hovedstad Santiago er stengt og kommer til å være stengt til over helgen etter at demonstranter vandaliserte flere stasjoner.

Demonstrasjonene ble innledet av elever og studenter i starten av måneden som følge av et prishopp på 4 prosent på kollektivtrafikken.

Mye uprovosert vold i Oslo

Natt til lørdag har politiet håndtert mange tilfeller av uprovosert vold i Oslo, hvor yngre menn i gjenger har gått til angrep på enkeltpersoner.

– Det har vært over gjennomsnittet mange tilfeller av ordensforstyrrelser og slagsmål i natt, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NTB.

Ny energiminister i USA nominert

USAs president Donald Trump har nominert viseenergiminister Dan Brouillette til landets nye energiminister. Han må godkjennes av Senatet før han kan begynne i stillingen.

Trump skriver på Twitter fredag at den sittende energiministeren Rick Perry går av ved årsskiftet. Hans avgang ble bekreftet torsdag.

Mann til sykehus etter voldsepisode

En mann er natt til lørdag kjørt til sykehuset etter å ha blitt slått ned av to menn ved et utested i Eidsvoll i Akershus. Tilstanden hans er ukjent.

To menn i 30-årene er pågrepet. De skal ha slått ned og sparket den skadde mannen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken