Dette er de viktigste nyhetene fra natten.

Zuccarello leverte assist-hat trick

Mats Zuccarello fortsetter å hanke inn målpoeng i det som kan bli hans beste NHL-sesong noensinne. I natt norsk tid ble det tre assist da Minnesota Wild vant igjen. Detroit Red Wings ble slått 6–4 i Minnesota.

Nordmannen er på vei mot sin beste poengsesong noensinne i NHL. Mandag leverte han assist nummer 30, 31 og 32 denne sesongen. I tillegg har nordmannen 14 mål og dermed altså 46 poeng på 38 kamper.

Curlinggutta feide russerne av isen

Norge anført av skip Steffen Walstad tok en knusende seier over ROC i OL-curlingen i natt norsk tid. Til slutt ble det 12–5 til Norge.

Etter det skuffende tapet for Danmark i går, som har gjort håpet om en semifinaleplass lite, reiste det norske laget seg kraftig. Det gjør at semifinalehåpet iallfall lever videre.

USA ber Honduras utlevere tidligere president

USA ber Honduras utlevere tidligere president Juan Orlando Hernandez, som gikk av i januar og mistenkes for smugling av narkotika.

Føderale myndigheter i New York har gjentatte ganger knyttet ham til brorens smuglervirksomhet, og har hevdet at hans politiske karriere er bygget på penger fra narkotikahandel. Hernandez bestrider anklagene.

USA oppfordrer amerikanere til å forlate Hviterussland

USA ber amerikanere i Hviterussland om å forlate landet. Årsaken er Russlands opptrapping langs grensa til Ukraina, melder det amerikanske utenriksdepartementet. USA har allerede beordret familiene til ambassadeansatte i Minsk om å reise hjem.

I går oppfordret USA også alle amerikanere i Ukraina om å forlate landet, og det ble kunngjort at ambassaden midlertidig skal flyttes fra hovedstaden Kiev til Lviv vest i landet.

Musikk på full guffe fra Frogner stadion

Oslo-politiet har jobbet iherdig for å spore opp dem som har tilgang til musikkanlegget som spilte høy musikk på Frogner stadion. – Det kan virke som noen har glemt å skru det av. Naboer har meldt at det spilles på full guffe, fortalte operasjonsleder Lina Odden til NTB.

Politiet meldte om saken ved halv ett-tiden i natt, men måtte tre og en halv time senere konstatere at det verken var mulig å få dempet musikken eller å få tak i dem som styrer anlegget.

Steinras på E39 ved Kristiansand

Et steinras dekker ett av kjørefeltene på E39 i Søgne i Kristiansand kommune. Meldingen om raset ved Holmenfossen/Trysfjorden kom klokka 4.28, ifølge Agder politidistrikt.

– Det er redusert fremkommelighet på stedet. Vegtrafikksentralen er varslet, opplyser operasjonssentralen.

(©NTB)