Bortført mann i Tolga har kommet til rette

Den 20 år gamle mannen som har vært antatt bortført fra et hus i Tolga siden natt til søndag, er kommet til rette. Det opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter.

– I forbindelse med kidnapping av en person i Tolga natt til søndag, så er savnede kommet til rette, skriver politiet. De pårørende er varslet.

USAs forsvarsminister er koronasmittet

USAs forsvarsminister Lloyd Austin har testet positivt for koronavirus og sitter nå i karantene hjemme med milde symptomer. Det kunngjorde han selv i natt norsk tid.

68-åringen, som er fullt vaksinert og også har fått en påfyllingsdose, fortsetter å jobbe hjemmefra mens han er i karantene.

Fire personer fraktet til legevakt etter brann i Os

Fire personer ble fraktet til legevakten etter brann i en kjellerleilighet i Os. Brannen skal ha oppstått i en tørketrommel.

Brannen ble raskt slukket, men leiligheten er ubeboelig. Tre personer i leiligheten, samt en person i leiligheten ovenfor, fikk røykskader.

Evergrande-handelen suspendert

Handelen med aksjer i den gjeldstyngede kinesiske eiendomsgiganten Evergrande ble stanset på Hongkong-børsen i natt norsk tid. Evergrande hadde fram til 5.30-tiden ikke oppgitt noen begrunnelse eller forklaring.

Selskapet har en gjeld på mer enn 2.645 milliarder kroner. Evergrande-aksjens verdi falt nesten 90 prosent i året som gikk.

2.907 nye koronasmittede registrert siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 2.907 koronasmittede i Norge. Det er 693 flere enn samme dag i forrige uke.

De siste sju dagene er det i snitt registrert 3.385 koronasmittede per dag. Tilsvarende snitt for sju dager siden lå på 3.416, så trenden er synkende.

I Oslo er det registrert 877 nye koronasmittede siste døgn. Det er 229 flere enn samme dag forrige uke, og 445 flere enn lørdag.

Singapores økonomi på rett kjøl

Singapores økonomi vokste 7,2 prosent i fjor, viser tall som handelsdepartementet la fram i natt norsk tid.

Singapores økonomi kom seg dermed på beina igjen etter at den falt 5,4 prosent året før. Det var landets verste økonomiske nedgang siden Singapore ble uavhengig i 1965.

Israelsk avis hacket

Jerusalem Posts nettside ble hacket i natt med en illustrasjon knyttet til den iranske generalen Qasem Soleimani, på årsdagen for drapet på ham.

Illustrasjonen viste en rakett som skytes ut fra en finger med Soleimanis ring, og et eksploderende mål som skal etterligne atomreaktoren i Dimona i Israel. Ingen hadde i natt påtatt seg ansvaret for hackingen, og verken israelske eller iranske myndigheter hadde kommentert saken.