Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde i natt

Dette er de viktigste nyhetene fra natten.

Casper Ruud til finalen i San Diego

Casper Ruud slo bulgarske Grigor Dimitrov i semifinalen i ATP-turneringen i San Diego. Dermed er den norske tennisstjernen klar for finale mot Cameron Norrie.

Det ble en ekstremt spennende og jevn semifinale, der Ruud til slutt vant med settsifrene 6-4, 4-6, 6-4. Kampen ble spilt natt til i dag norsk tid.

309 nye koronasmittede registrert siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 309 koronasmittede i Norge. Det er 210 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 524 koronasmittede per dag. Tilsvarende snitt for sju dager siden lå på 684, så trenden er synkende.

I Oslo er det registrert 98 nye smittede det siste døgnet. Det er første gang siden midten av august at tallet er under 100.

Urolig landet rundt

Mange steder er det meldt om mye festing, vold og bråk i natt. I Tromsø har folk mistet pusten i kø, og i Porsgrunn gikk over 100 ungdommer gatelangs.

– Det er mange fulle ungdommer som går i gatene. Vi vil gjerne at foreldrene skal hente dem så det ikke oppstår ulykker som at de blir påkjørt, fortalte operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud i Sørøst politidistrikt til NTB.

Mann skal ha blitt sparket i hodet i Oslo

Politiet har kontroll på en mistenkt etter at en mann meldes å ha blitt sparket i hodet på Bryn i Oslo. Ifølge politiet skal de involverte være russ.

Oslo-politiet meldte om hendelsen i Nils Hansens vei rett etter klokka ett i natt. De rykket ut med mange patruljer da det ble rapportert om amper stemning.

Vaksinekrav for å få fly

Reisende på alle Air New Zealands internasjonale ruter må være fullvaksinert. Ellers får de ikke være med, varsler flyselskapet.

Å være vaksinert mot koronavirus er den nye realiteten ved utenlandsreiser, opplyste Air New Zealands leder Greg Foran i natt, da han presenterte kravet som skal tre i kraft fra februar.

Fyllekjøring med veivals

Flere berusede personer tok seg i natt inn på et anleggsområde på Lillehammer. Der kjørte de en veivals og rev ned skilt.

– Observasjon av flere berusede personer som rev ned skilt og kjørte en veivals i anleggsområdet i Fåberggata. De stakk fra stedet ved vår ankomst. Ingen skader skjedd i området, meldte operasjonssentralen i Innlandet politidistrikt.

(©NTB)

Kommentarer til denne saken