3.477 nye koronasmittede registrert siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 3.477 koronasmittede i Norge. Det er 513 flere enn samme dag i forrige uke, men 1.936 færre enn dagen i forveien.

De siste sju dagene er det i snitt registrert 4.477 koronasmittede per dag. Tilsvarende snitt for sju dager siden lå på 3.388, så trenden er stigende.

«Ninjababy» vant europeisk filmpris

Den norske filmen «Ninjababy» ble kåret til beste komedie under European Film Awards, Europas svar på Oscar-prisene, lørdag kveld.

Filmen som bygger på Inga H. Sætres prisbelønte tegneserieroman «Fallteknikk», ble den store vinneren da Amandaprisen ble delt ut i Haugesund i august.

Deila ledet New York City til MLS-tittelen

Ronny Deila sikret seg MLS-trofeet da hans New York City vant en dramatisk finale mot Portland Timbers. Avgjørelsen falt på straffespark etter at det endte 1-1 til ordinær tid.

– Det var en vill kamp. Vi hadde full kontroll, og jeg trodde vi skulle vinne, så scoret de på overtid. Da var vi knust. Men vi har vært nede så mange ganger i år. Denne gruppen spillere er vinnere. Det var en berg og dalbane-kamp, sa Deila.

Ti savnet etter bygningskollaps på Sicilia

Flere bygninger kollapset i Ravanusa på Sicilia etter en gasseksplosjon. Ti personer var savnet og gasslekkasjer gjorde redningsarbeidet vanskelig i natt.

Ingen pågrepet etter ran i Lillesand

En mann truet natt til søndag til seg penger fra en bensinstasjon ved E18 på Gaupemyr i Lillesand. Politiet søkte etter gjerningspersonen, men ingen er så langt pågrepet.

– Det er ingen som er kommet fysisk til skade i forbindelse med hendelsen, men betjeningen har følt seg truet, sier operasjonsleder Ole Bjørn Kleivan til NTB.