Israelske flyangrep og palestinske raketter fortsetter

Boliger legges i grus av israelske flyangrep mot Gaza, mens palestinere fortsetter å skyte raketter mot Israel. Det er økende frykt for ny krig i området.

Minst 24 personer er drept, blant dem seks barn, som følge av volden i Gaza de siste dagene. Israels hær sier de er forberedt på å fortsette operasjonene mot militante palestinere i en uke framover

Massiv brann i oljeanlegg på Cuba ute av kontroll

Cuba ber om hjelp fra vennligsinnede land for å få kontroll på en massiv brann i et oljeanlegg i Matanzas på nordkysten av øya.

Brannen brøt ut i et industrianlegg utenfor Matanzas etter et lynnedslag fredag. 121 mennesker er skadd etter fire store eksplosjoner, og 17 brannmenn er savnet.

Debatten i gang om Bidens klima- og helsepakke

Senatet åpnet lørdag debatten om president Joe Bidens viktige klima- og helsepakke etter halvannet år med diskusjoner og kompromisser.

Senatet var delt på midten da det ble vedtatt å åpne debatten. 50 demokrater stemte for, mens 50 republikanere stemte imot, og det ble da vedtatt med stemmen til kammerets president, visepresident Kamala Harris.

Pakken på over 700 milliarder dollar omfatter mange av Bidens løfter og prioriteringer på klima, energi, helse og skatt. Demokratene mener den blir avgjørende for partiet foran mellomvalget til høsten.

Mann knivstukket i Gol

En mann i 30-årene ble knivstukket på Golsfjellet. En mann i 20-årene er pågrepet. Begge de involverte har bakgrunn fra Øst-Europa.

Mannen som ble knivstukket, er ikke alvorlig skadd og ble behandlet på legevakta. Politiet ser alvorlig på saken.

Tre scenearbeidere brannskadd

Tre scenearbeidere på Treungfestivalen ble brannskadd i en ulykke i forbindelse med et pyroshow. Politiet undersøker saken.