Fire anholdt etter lærerdrapet i Paris

Fire personer, blant dem en mindreårig, er ifølge AFP anholdt etter det brutale drapet på en historielærer i en Paris-forstad fredag. De fire skal være i slekt med den mistenkte gjerningsmannen.

Politiet har åpnet terroretterforskning etter at læreren ble halshogget. President Emmanuel Macron besøkte åstedet fredag og fordømte det han kalte et «islamistisk terrorangrep».

Mann fløyet til sykehus etter gasseksplosjon i garasje på Vestlandet

En mann i 50-årene er fløyet til Haukeland Universitetssykehus i Bergen etter en eksplosjon i en garasje. Skadeomfanget er ukjent.

Eksplosjonen kan være forårsaket av propangasslekkasje, melder Vest politidistrikt på Twitter klokken 04.40.

Flere døde etter rakettangrep i Aserbajdsjan

Et rakettangrep har jevnet flere boliger med jorden i storbyen Ganja i Aserbajdsjan. Landets myndigheter skylder på Armenia og sier at minst ti sivile er døde.

Angrepet fant sted noen timer etter et angrep mot Stepanakert, hovedsetet i den armensk-kontrollerte utbryterrepublikken Nagorno-Karabakh.

Hovland med knallrunde i Las Vegas

Viktor Hovland slo seg opp til en delt 20. plass i PGA-turneringen i Las Vegas natt til fredag norsk tid.

Med fem birdier og én eagle presterte nordmannen atskillig bedre enn den noe trøblete starten på turneringen og gjennomførte med 66 slag, tre under par.

135 nye koronasmittede registrert siste døgn

Det var ved midnatt natt til lørdag registrert 16.271 koronasmittede personer her i landet. Det er en økning på 135 meldte tilfeller siste døgn.

Dagen før ble det registrert 184 nye tilfeller, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).