Dette er de viktigste nyhetene fra natt til søndag.

Trump signerer presidentordrer

USAs president Donald Trump har gjennom dekret forlenget kriseordninger med utsatt skatt og forlenget arbeidsledighetsstønad under pandemien.

Presidentordrene skal ifølge Trump hjelpe koronarammede amerikanerne fordi forhandlingene i Kongressen om en ny krisepakke har strandet.

Politiet: Folk må tenke seg om

Flere steder i landet har politiet i natt måttet bryte opp fester med 100 eller flere deltakere. Blant annet rykket de ut til en fest mellom Huk og Paradisbukta på Bygdøy i Oslo. De anslår at det var flere hundre mennesker, antakelig i 20- og 30-årene, til stede.

– Dette er en venners venner-fest som har utartet. Nå er festen avsluttet, og arrangøren holder på å rydde opp, forteller operasjonsleder Marita Aune, som ber folk tenke seg om med tanke på smittevern.

Brasil har passert 100.000 koronadødsfall

Brasil har nå registrert 100.477 koronarelaterte dødsfall etter en økning på 905 det siste døgnet. Antall smittetilfeller er på totalt 3.012.412.

Det viser tall fra helsedepartementet som kom i natt norsk tid. Brasil har 212 millioner innbyggere og er hardest rammet i verden etter USA.

48 nye koronasmittet her i landet siste døgn

Det var registrert 9.599 tilfeller av koronasmitte i Norge ved midnatt, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet (FHI). Det utgjør en økning på 48 tilfeller det siste døgnet.

De siste to dagene er økningen på 131 tilfeller. Tallene er hentet fra Meldingssystem for smittsomme sykdommer (MSIS).

Elsparkesyklist kan få førerkortet beslaglagt

En person på elsparkesykkel skal ha kjørt på rødt lys da vedkommende ble påkjørt av en bil i Oslo. Politiet vurderer å beslaglegge førerkortet.

Meldingen om hendelsen, som skjedde i Kristian Augusts gate, kom klokka 1.13 i natt.

Viktor Hovland ligger likt med Tiger Woods

Viktor Hovland falt ytterligere på resultatlista på dag tre i PGA-mesterskapet lørdag. Han deler 59.-plassen med golflegenden Tiger Woods.

Før den avsluttende runden på Harding Park-banen i San Francisco i dag ligger Hovland to slag over par.