Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde i natt: «Askeladden» på filmtoppen

Artikkelen er over 1 år gammel

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til søndag 6. oktober.

Seks til sykehus etter kollisjon

Seks personer, de fleste tidlig i 20-årene, ble kjørt til akuttmottaket på Ahus etter en kollisjon mellom to biler i Lørenskog kommune natt til søndag. Personene har trolig ikke fått alvorlige skader.

Årsaken til ulykken er ikke kjent. Det var glatt på stedet da kollisjonen skjedde.

«Askeladden» på filmtoppen i år

Fortellingen om «Askeladden – I Soria Moria slott» er den mest sette norske filmen i 2019, to måneder etter premieren.

Per fredag var filmen sett av drøyt 209.000 personer. Hakk i hæl følger «Amundsen», som har blitt sett av drøye 208.000.

Togtrafikken delvis i gang igjen i Hongkong

Etter at flytog og T-bane i Hongkong har vært innstilt i over ett døgn, åpnet 45 togstasjoner igjen søndag morgen. 48 stasjoner er fremdeles stengt.

Togene vil igjen innstilles fra klokka 21 søndag for å få gjort ytterligere reparasjoner etter alt hærverket som har funnet sted under demonstrasjonene den siste uka.

Bolsonaro beordrer gransking av oljeutslipp

President Jair Bolsonaro har bedt føderalt politi og Brasils marine bidra i etterforskningen av oljeutslipp som har forurenset nordøstkysten de siste ukene.

Oljesølet har blant annet tatt livet av minst sju havskilpadder og tvunget badegjester og fiskere vekk fra forurensede områder.

Ventura med storspill i Las Vegas

Den norske golfproffen Kristoffer Ventura imponerte i PGA-turneringen i Las Vegas lørdag. Etter en 65-runde er han på 15. plass og har meldt seg på i tetkampen.

Etter tre runder i turneringen har Ventura 13 slag under par totalt, mens lederen, amerikanske Kevin Na har 22 slag under par.

Kommentarer til denne saken