Det trengs en opprydding fra toppen og ned

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Den nye sjefen for den britiske kringkasteren BBC Tim Davie lover nye toner . Han har forstått at seerne er lei av den venstrevridde vinklingen.

Tim Davie: «Flere av programlederne har latt sin egne politiske ståsted lyse igjennom i reportasjer og til og med i sporten, men nå skal nøytralitet og upartiskhet tilbake i BBC. Kanalen skal være et medium for hele befolkningen, ikke bare de liberale på venstresiden. Hvis du vil drive med politisk aktivisme på sosiale medier, bør du ikke jobbe i BBC.»

BBC fjernet etter mye bråk og anklager for rasisme teksten til de patriotiske sangene «Land of Hope and Glory» og «Rule Britannia!», men etter Davies inntreden i kanalen er sangene tilbake igjen.

Her til lands har vi de samme problemene innad i NRK og TV2, som BBC slet med. Folk må kunne forlange en viss nøytralitet av allmennkringkastere, og slippe å bli påtvunget en politisk venstrevridd vinkling, som i dag.

Det trengs en opprydding fra toppen og ned, både i NRK og i TV2.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken