Gå til sidens hovedinnhold

Det skjedde i natt

Dette er de viktigste nyhetene fra natten.

Mann falt i sjøen i Tønsberg

En mann er kjørt til sykehus etter at han falt i sjøen fra en brygge i Tønsberg natt til mandag. Tilstanden er uavklart. Han skal ha vært under vann og det ble utført livreddende førstehjelp på ham før han ble kjørt til sykehus.

Mannen var om bord i en båt tidligere på kvelden/natten, men skal ha falt i sjøen fra brygga.

Neymar-show da Brasil vant i Copa America

Brasil innledet skandalerammede Copa America med å slå Venezuela 3–0. Venezuelanerne måtte stille med et nesten helt nytt lag etter et koronautbrudd i troppen, og var sjanseløse.

Storstjernen Neymar scoret ett for Brasil, og la opp til det tredje med et dribleshow. Colombia slo Ecuador 1–0 i den andre kampen som ble spilt i natt.

Flere kampklare atomvåpen i verden

Mens det totalt sett blir færre atomvåpen i verden, er det blitt flere kampklare atomvåpen det siste året, viser en rapport som kom i natt.

Ifølge rapporten fra fredsforskningsinstituttet Sipri er det 3.825 operative atomstridshoder i verden, en økning fra 3.720 i fjor. Forskere mener trenden er urovekkende, og at det ser dystert ut for nedrustningen.

Skuespilleren Ned Beatty er død

Den amerikanske skuespilleren Ned Beatty er død, 83 år gammel, opplyste familien hans i natt. Beatty spilte i over 150 filmer og TV-serier, og ble nominert til Oscar, Golden Globe og Emmy for biroller.

96 nye koronasmittede registrert siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 96 koronasmittede i Norge. Det er 32 færre enn samme dag i forrige uke.

De siste sju dagene er det i snitt registrert 180 koronasmittede per dag. Tilsvarende snitt for sju dager siden lå på 284, så trenden er synkende.

(©NTB)

Kommentarer til denne saken