Fredag kom regjeringen med nyheten om at det norske samfunnet gjenåpnes lørdag klokken 16.00. Nøyaktig på samme tidspunkt har skolekorpsene i Averøy og Frei konsert!

Fredag og lørdag har skolekorpsene i Averøy invitert Kristiansund skolekorps og Frei skolekorps til øvingsseminar på Bruhagen. Til sammen 50 musikanter skal samles til øving, mat og sosialt samvær før de avslutter det hele med konsert i samfunnssalen på Bruhagen for å vise frem det de har øvd på.

– Det siste halvannet året har vært tøft for korpsbevegelsen og korpsene har vært nødt til å avlyse både konserter, 17. mai-spillinger og korpsturer. Dette går ut over motivasjonen og medlemsmassen har krympet betraktelig, sier Linda Odde Godø, nestleder i Frei skolekorps.

– Nå gleder vi oss til at restriksjonene forsvinner og vi kan komme i gang med aktiviteten igjen. Vi har plass til mange flere medlemmer og gleder oss til å telle ned timene til gjenåpningen og vise frem hobbyen vår for alle som vil høre på i samfunnssalen på Bruhagen på lørdag, sier Linda Odde Godø.

Konserten er gratis og åpen for alle.