Gå til sidens hovedinnhold

Det blir konsert akkurat når Norge gjenåpner

Lørdag klokken 16 braker det løs.

Fredag kom regjeringen med nyheten om at det norske samfunnet gjenåpnes lørdag klokken 16.00. Nøyaktig på samme tidspunkt har skolekorpsene i Averøy og Frei konsert!

Fredag og lørdag har skolekorpsene i Averøy invitert Kristiansund skolekorps og Frei skolekorps til øvingsseminar på Bruhagen. Til sammen 50 musikanter skal samles til øving, mat og sosialt samvær før de avslutter det hele med konsert i samfunnssalen på Bruhagen for å vise frem det de har øvd på.

– Det siste halvannet året har vært tøft for korpsbevegelsen og korpsene har vært nødt til å avlyse både konserter, 17. mai-spillinger og korpsturer. Dette går ut over motivasjonen og medlemsmassen har krympet betraktelig, sier Linda Odde Godø, nestleder i Frei skolekorps.

– Nå gleder vi oss til at restriksjonene forsvinner og vi kan komme i gang med aktiviteten igjen. Vi har plass til mange flere medlemmer og gleder oss til å telle ned timene til gjenåpningen og vise frem hobbyen vår for alle som vil høre på i samfunnssalen på Bruhagen på lørdag, sier Linda Odde Godø.

Konserten er gratis og åpen for alle.

Kommentarer til denne saken