Det blir endringer i ledergruppen i Helse Møre og Romsdal - to direktører slutter

Assisterende direktør Helge Ristesund vil i løpet av 2019 slutte i sine stillinger i Helse Møre og Romsdal.

Assisterende direktør Helge Ristesund vil i løpet av 2019 slutte i sine stillinger i Helse Møre og Romsdal.

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Assisterende direktør Helge Ristesund og kommunikasjonsdirektør Trine Kvalheim vil i løpet av 2019 slutte i sine stillinger i Helse Møre og Romsdal.Det er helseforetaket som tirsdag opplyser dette på sin hjemmeside.

Begge var ifølge meldingen ønsket med videre i ledergruppen.

​- Begge er dyktige og erfarne ledere som jeg gjerne skulle hatt med videre. Jeg har likevel respekt for valget de har tatt, sier Nils Kvernmo, som har vært konstituert administrerende direktør siden Espen Remme måtte forlate stillingen.

Ristesund går ut av ledergruppa i september, men vil fortsette å jobbe i foretaket. Som tidligere vil han - ifølge helseforetakets melding - ha en sentral rolle i å følge opp realiseringen av Sjukehuset Nordmøre og Romsdal.

– Etter over 20 år i toppledelsen av Sentralsjukehuset i Møre og Romsdal, Helse Sunnmøre og Helse Møre og Romsdal, ba jeg på eget initiativ allerede i høst om å få gå ut av direktøren sin ledergruppe, sier Ristesund i meldinga.

Stillingen som assisterende direktør blir foreløpig ikke erstattet, mens stillingen som kommunikasjonsdirektør blir lyst ut så snart som mulig, ifølge Helse Møre og Romsdal.

Kvalheim vil fortsette i stillinga i oppsigelsestiden på seks måneder.

– De seks årene har vært lærerike, spennende og intense, men nå mener jeg andre kan komme inn og bidra i det videre kommunikasjonsarbeidet, sier Kvalheim.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken