– Dere treffer ikke med tiltakene, Iselin!

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Hei, Iselin vi har startet en bar i Kristiansund som heter Hjørnet. Vi åpnet 1. juni 2020, men skulle egentlig ha åpnet rundt 20. mars. Jeg fikk ingen støtte i fjor i det hele tatt og tenkte at nå var det i hvert fall min tur.

Jeg har gått med overskudd i de seks månedene jeg hadde åpent fjor. Jeg jobbet et snitt på 320 timer i måneden for å ikke gå med underskudd. Nå er jeg og alle andre i firmaet permitterte og risikerer å miste alt. Det er mange flere i samme situasjon.

Det jeg vil oppnå med denne mailen er å få deg til å åpne øynene for oss som er gründere. Skal vi bli nødt til å legge ned mens konkurrentene våre får støtte?

Dere treffer ikke med tiltakspakkene deres, ingen av dem.

Jeg ber en innstendig bønn om at du kan sette deg ned og se på en ordning for oss som faller utenfor. Ta deg en prat med NHO og Virke så kan de fortelle deg noen tall som forklarer litt.

Ser at Erna oppfordrer oss som er permitterte til å søke ny jobb, noe som provoserer vanvittig. Har vi ikke bidratt til samfunnet nok vi da?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken