↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

971 57 826

Besøksadresse

Industriveien 17
6517 KRISTIANSUND N
  1. Beskrivelse

Historien til EMPET starter på Norges Veterinærhøgskole der seks studievenner bestemmer seg for å starte klinikk sammen etter endt studium i 2005.

Vårt ønske er å skape en hyggelig arbeidsplass og tilby veterinærtjenester av høy kvalitet i nærmiljøet.

 I 2005 var veterinærbransjen segregert med en rekke små klinikker med få ansatte som gjorde litt av alt innen veterinærfaget. 

Vår idé og filosofi er at behandlingskvaliteten blir betydelig bedre ved å la ansatte spesialisere seg på et fagområde i henhold til sine interesser. 

Skal du bli en dyktig kirurg må du operere mye og ikke bruke tid på så mye annet.

For å få til dette, bestemte vi oss for å bygge opp et solid fagmiljø, der alle klinikkene våre samarbeider og henviser pasienter til spesialister innen det aktuelle fagområdet. 

Helnorsk tilbud 

EMPET er i dag en ledende tilbyder av veterinærtjenester, og driver 15 smådyrklinikker og én hesteklinikk. Vi er stolte av å være et helnorsk tilbud i en bransje som de siste årene i utstrakt grad har blitt overtatt av utenlandske oppkjøpsfond. Vi teller i dag over 100 ansatte som til sammen behandler over 50.000 pasienter årlig.

Vårt gode arbeidsmiljø, muligheter for faglig utvikling og spennende arbeidsoppgaver gjør at det er svært få ansatte som slutter hos oss. Du møter derfor igjen de samme ansiktene på klinikkene år etter år.

Tro mot egen visjon

Alle gründerne jobber fortsatt i bedriften 16 år etter starten, og det har medført en stabil ledergruppe der alle er veterinærer og tro mot selskapets visjon; vi styres av faglig ambisjon og fornøyde kunder. 

Vi bruker mye av overskuddet til å gi et bedre tilbud til våre kunder både ved å investere i våre ansatte, i nytt moderne utstyr og i moderne lokaler.