↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

66 77 01 01

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse

Tjenestetorget Finans er en låneagent som ønsker å hjelpe deg å ta gode økonomiske valg. Vi hjelper deg enten det er snakk om å realisere en lånedrøm, eller refinansiere lån du allerede har. Bankene vi samarbeider med tilbyr ulike typer lån. Våre rådgivere jobber på vegne av deg for å få det beste lånetilbudet.

 

Søk boliglån

En bolig er en stor investering for de fleste. Det er også noe av det som tar opp mest av månedsbudsjettet vårt i store deler av livet.

Når du skal få tilbud på boliglån gjelder det å velge det beste lånetilbudet. Som man bør tenke med alle lån man tar opp. Du bør derfor ikke hoppe på det første tilbudet du får, men bruke tid på å ta et nøye overveid valg.

Det er ikke bare lån til bolig som vi kan hjelpe deg med, men også lån til fritidseiendom for eksempel.

 

Om du har boliglån fra før er det ikke sikkert din nåværende bank har de beste lånetilbudene. Det er ikke alltid det lønner seg å være lojal kunde, men at du heller kan spare penger på å flytte lånet til en annen bank.

Vi hjelper deg med det du trenger av finansieringsbevis, nytt boliglån eller refinansiering.

Tilbudene du mottar er uforpliktende, og jobben vi gjør er for deg helt gratis. Fyll ut vårt skjema, og du får enkelt sjekket om du kan spare penger på boliglånet.

 

Omstartslån - refinansiering med pant i bolig

Det er mye forbruksgjeld blant nordmenn. Smålån og kredittgjeld er vanligere enn man kanskje tror. Å miste kontrollen over økonomien er dessverre lett, og det gjelder å ta tak før det vokser over hodet på deg.

Som eier av eiendom, er det fint å vite at du kan samle dyr forbruksgjeld til et lån med sikkerhet i bolig. Sjekk om du er kvalifisert til et omstartslån. Ettersom det er et sikret lån, vil du få et gunstigere lånetilbud enn om du skal refinansiere uten sikkerhet.

Med inkasso eller betalingsanmerkninger, er det veldig få banker som gir deg lån. Til tross for at det er til refinansiering. Når du søker omstartslån blir det gjort en individuell vurdering av deg, slik at du kan få hjelp til å rydde opp i økonomien.

Da har du muligheten til å bli kvitt betalingsanmerkningene, få bedre økonomisk oversikt og gjøre gjelden mer håndterlig. En omstart på økonomien din, rett og slett. 

Slik håper vi å hjelpe deg på veien tilbake til økonomisk kontroll.

 

Sammenlign forbrukslån

Det å refinansiere forbrukslån kan hjelpe deg med å få bedre kontroll på økonomien igjen. Usikrede lån er dyre, og rentene kan variere stort.

Med flere lån betaler er det også flere gebyrer. Mens dersom du refinansierer, samler du lånene til et lån.

Et bedre lånetilbud kan altså spare deg for både renter og gebyrer. Det blir også mer oversiktlig med færre lån. Forhåpentligvis kutter det månedskostnadene slik at du får litt økonomisk pusterom.

Lån uten sikkerhet har høy rente. Å nedbetale lånet raskere, gjør at du sparer mer totalt på lånet. Da løper ikke rentene like lenge. Derfor kan det lønne seg å prioritere å nedbetale raskere.

Trenger du forbrukslån? Vi hjelper deg med innhenting av lånetilbud, slik at du kan finne beste forbrukslån helt enkelt.

Du bør alltid vurdere om du har økonomien til å betjene et forbrukslån. En bufferkonto kan anbefales som et rimeligere alternativ for uforutsette utgifter, eller sjekke om du er dekket av forsikringen.

 

Søk lån til kjøretøy 

Bilen er viktig for mange nordmenn, og en sentral del av budsjettet for utgifter. Da er det godt å vite at man kan spare penger på å bytte forsikring, men også det å flytte billån.

Du kan søke lån til kjøretøy med vårt enkle skjema. Enten det er snakk om fullfinansiering eller for deg med egenkapital. Det er også varianter hvor du ikke stiller sikkerhet i kjøretøyet, som kan passe for billigere biler. Billån med sikkerhet har beste rente.

Kan kjøretøyet registreres i kjøretøyregisteret kan vi prøve å hjelpe deg med et lån. Kanskje er drømmen om å ha ferie på fire hjul? Da er du sikkert på jakt etter billig bobillån.

Krav til alder på kjøretøyet stilles med utgangspunkt i lånets nedbetalingstid. Som regel er nedbetalingstiden 3, 5, 7 eller 10 år.

Vi kan forøvrig også hjelpe deg med å sjekke om du kan spare penger på flytte billånet til en annen bank.

 

Bloggen vår

Sjekk gjerne ut bloggen vår. Vi har i tillegg søstersider for andre tjenester.

 

Kontaktinformasjon

Adresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

Telefonnummer: 66 77 01 01

Email: post@tfinans.no

Finn oss på Facebook