↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

919 00 312
  1. Beskrivelse

Hvis du er på leting etter varmepumpe i Møre og Romsdal har det nå kommet en tjeneste som gjør letingen mye enklere. Tidligere har du måttet lete gjennom alle forskjellige typer varmepumper hos alle de ulike leverandørene og sammenligne selv. Dette trenger du ikke gjøre lenger, da du enkelt kan få de beste tilbudene. Ikke bare slipper du å lete selv, men tjenesten er også helt gratis. Hvis du er interessert i å motta tilbud på varmepumper følger du et par raske steg: 

  1. Fyll ut skjema. Skriv inn din informasjon. Først skriver du inn din boligadresse og kontaktinformasjon. Deretter skriver du inn informasjon om din bolig som planløsning, type bolig, størrelse og eventuelt hva slags varmepumpe du er interessert i. Du kan også skrive preferanser som merke på varmepumpe. 
  2. Vi finner de beste leverandørene for deg. Vi ser på informasjonen du har gitt oss og finner de leverandørene som passer best. Dette er basert på område, bolig, dine preferanser og lignende. 
  3. Motta tre uforpliktende tilbud. De beste leverandørene for akkurat dine behov kontakter deg. På denne måten vil du få gode tilbud og enkelt kunne sammenligne. 

 

Selskapet bak tjenesten

Varmepumpeportalen er en tjeneste fra Lead Service AS. De har drevet med tilbudstjeneste for varmepumper siden våren 2019. Blant selskapets nysatsninger er solskjermportalen og värmepumpguiden.se

 

Hvorfor kjøpe en varmepumpe? 

Varmepumpe er noe som bare blir mer og mer populært. Dette er fordi en varmepumpe regulerer varme mye bedre enn tradisjonelle metoder. I tillegg vil du med en varmepumpe spare strøm, og da i tillegg penger. Varmepumper kommer i flere forskjellige typer som varierer i pris. Uansett hvilken type du velger vil du spare penger i det lange løp. 

 

Forskjellige typer varmepumpe

  • Luft til luft: Dette er den vanligste og billigste typen. Denne varmepumpen tar luft fra utsiden av ditt hjem og varmer det opp. Du kan også bruke den til å kjøle ned hjemmet ditt om sommeren. En slik varmepumpe kan sammenlignes med en aircondition. 
  • Luft til vann: Dette er varmepumpen for deg som har et forbruk høyere enn 25.000 kWh i året. Denne typen sprer varme bedre enn en luft til luft varmepumpe. Det er nevneverdig at du er avhengig av vannbåren varme for å installere en luft til vann varmepumpe. 
  • Væske til luft: Da denne typen er en del dyrere enn de andre, er det den du sparer mest penger på. Det finnes flere typer, men alle går ut på å bruke vann til å varme opp. Dette kan være fra blant for eksempel sjø. 
  • Avtrekksvarmepumpe: Vanligvis installert i våtrom. En avtrekksvarmepumpe drar luften fra ditt hjem inn og genererer varme til en vannkilde. Du får både varmtvann og varme i luften med denne typen varmepumpe.