↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Colletts gate 10A
0169 OSLO
  1. Beskrivelse

Sammenlign eiendomsmeglere i Kristiansund og omegn kjapt og enkelt. Velg den beste!

Få tilbud fra lokale meglerkontorer i Kristiansund og Møre og Romsdal. Sammenligningstjenesten er uforpliktende og gratis. Du trenger kun å velge megleren som passer best for deg.

 

Forbrukerrådet anbefaler alle å sammenligne tilbud fra flere eiendomsmeglere før de selger en bolig. Fyll ut nødvendig informasjon i tilbudsskjemaet, og du er i gang!

 

Eiendomsmegler.no jobber målbevisst med å sammenligne meglere lokalt i Kristiansund og traktene rundt Møre og Romsdal, for å gjøre boligsalget ditt enkelt - fra du fyller ut skjemaet til du velger den megleren som passer ditt behov. Du sparer tid, det er enkelt, anbudstjenesten er gratis og du forsikrer deg om å få best mulig pris. Fordi? Meglerne konkurrerer om å gi deg både den beste prisen og kompetansen.

 

Slik fungerer tjenesten:

1. Fyll inn nødvendig informasjon i skjemaet og velg om du enten vil selge boligen din eller be om en verdivurdering. 

2. Fem flinke eiendomsmeglere med god lokalkunnskap i Kristiansund og Møre og Romsdal konkurrerer om å gi deg beste tilbudet.

 

Vi garanterer at kontaktinformasjonen din ikke kommer på avveie.

 

Enten du er Tidens krav-leser eller ei, tilbyr vi mange nyttige artikler med tips og råd på nettsidene våre, som for eksempel hva slags inventar som følger med når du kjøper bolig.

 

Sosiale medier: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube