↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

901 96 409

Besøksadresse

Møstveien 253
6523 FREI
  1. Beskrivelse

Tegneriet As er et tegnekontor som tilbyr DAK / CAD tegnetjenester. Vår allsidige erfaring i byggenæringen gir oss en unik mulighet til i tilby deg en spesielt godt tilpasset bolig med gode og smarte løsninger som fanger opp dine ønsker og behov.

Tegneriet As har både private og profesjonelle kunder som vi bistår med skissetegninger, byggemeldingstegninger og ofte arbeidstegninger for deres byggeprosjekt. Vi tegner boliger, hytter, anneks og garasjer, stort sett hva kunden ønsker. 

Har du bolig, bistår vi gjerne med forslag og tegninger for tilbygg, påbygg, ombygging og andre tiltak. 

Ofte kan vi bistå med søknad om tillatelse til tiltak og erklære ansvarsrett for SØK.

Vi er prisgunstige! 

Ett tegningssett hos oss består av skissemessig tegning og byggemeldingstegning.

Skissemessig tegning utarbeides på grunnlag av dine skisser eller planer. Byggemeldingstegning utarbeides når skissemessig tegning er gjennomgått av kunde, og inneholder ett tegningssett slik din kommunes plan- & byggesaksavdelig ønsker,- med målsatte plan-, fasade- og snitt-tegninger.

For enebolig koster ett tegningssett veil. fra kr 13350,- eks. mva. Garasjer og andre mindre bygninger blir generelt rimeligere. Som kunde får du et uforbeholdent pristilbud fra oss på ditt prosjekt. 

Når du som kunde er helt fornøyd med planløsning og eksteriør har du en unik mulighet til å ta tegningene ut i markedet for å innhente de beste priser og kvaliteter fra dine lokale håndverkerbedrifter uten styring eller binding fra sentrale aktører.

Vi kan også være behjelpelig med søknad om tillatelse til tiltak. 

Vi hjelper deg med ditt drømmeprosjekt.

 

Kontakt oss for en uformell samtale om ditt neste byggeprosjekt, velkommen til oss!