↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

908 96 068

Besøksadresse

Omagata 42
6516 KRISTIANSUND N
  1. Beskrivelse

OM OSS

Møre Drift & Renhold AS ble i 2005 etablert av Kenneth Sundgot. 

Han har drevet innen renholdsfaget siden 1988, og har fagutdanning. Firma ble i 2012 nr. 10 på Gassellelisten i Møre og Romsdal, og er også Gasselle i 2013 og 2014. I tillegg er vi en av 9218 bedrifter i Norge med AAA-rating. Selv om vi er en Kristiansundsbedrift, så bruker vi betydelige midler på Norges beste fotballag i markedsføring, noe vi er helt sikre på vil betale seg i nye kontrakter blant lokalt og regionalt næringsliv.

Vår hovedforretningside er å dekke behovet for et mye renere arbeids- og produksjonsmiljø. Vi har ansatt Rita Hustad for få nå kompetanse på å drifte kantiner og tilbyr derfor slike tjenester på lik linje med våre renholdstjenester.

Møre drift og renhold tilbyr også enkle vaktmestertjenester der det faller seg naturlig. Vi er godkjent av myndighetenes godkjenningsordning for renholdsbedrifter. Alle våre medarbeidere er pent uniformert og bærer ID-kort utstedt av Arbeidstilsynet.

Foreløpige tall for 2018 er 20 000 000,- i omsetning og 45 ansatte. God styring sikrer overskudd og fortsatt bidrag til MFK.

Selv om vårt naturlige område er Møre og Romsdal, så har vår søsterorganisasjon «Titan Service AS» tilhold i Oslo med dekning av dette området. Her holder også vår styreformann Kim Jensen til.

For oss er kvalitet viktigere en kvantitet. Dette koster nok, men det skal være forskjell på en BMW og en Lada. Vi opplever derfor stabile og langsiktige oppdragsgivere både i nasjonens hovedstad og i fotballens fylke nr 1.

 

Kenneth Sundgot
Daglig leder

kenneth@moredrift.no
Tlf: 908 96 068

 

Rita Hustad
Avdelingsleder

rita@moredrift.no
Tlf: 468 37 394

Godkjenninger og sertifiseringer