↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse
  2. Randon og andre tjenester

TjenesteTorget ønsker å bistå privatpersoner når det gjelder deres privatøkonomi for å gjøre både smartere og klokere valg. Tjenesten er helt gratis å bruke og her kan du hente inn tilbud på en rekke produkter og tjenester. Alle tilbud fås etter å ha fylt ut et skjema, og tilbudene er selvsagt helt uforpliktende. Slik kan du som privatperson enkelt sammenligne både pris og betingelser, for deretter å velge det beste tilbudet både på pris og vilkår i avtalen. Vi har hjulpet mer enn 600 000 nordmenn siden 2004, og mengden fornøyde kunder øker hver dag. Dette kan du få tilbud på:

 

Ulike forsikringer

Absolutt alle har behov for en eller annen forsikring. Forsikringer gjør at du sikrer deg økonomisk om et uhell skulle skje, og er derfor viktig for alle i sin hverdag. Det finnes mange forsikringer, og du trenger ikke alle, men dersom du for eksempel eier bil vil bilforsikring (inkludert elbilforsikring) gjøre at du sikrer deg selv og andre rundt deg. I tillegg er det lovpålagt med ansvarsforsikring, så noe forsikring må du uansett ha. Bruk vår bilforsikring kalkulator så finner du raskt ut hva det vil koste deg.

Det finnes også en rekke andre forsikringer innen kategorien bil, slik som veteranbilforsikring og campingvognforsikring. Andre kjøretøy som ATV, motorsykkel (MC) eller moped trenger også en forsikring, disse kan du sjekke ut her: Atv-forsikring, MC-forsikring og mopedforsikring. Tilsvarende som for bil, er det også lovpålagt for disse kjøretøyene å ha ansvarsforsikring i Norge. Ansvarsforsikring er minimumskravet, men ytterligere forsikring vil ofte lønne seg fordi de økonomiske konsekvensene kan bli store. En ulykkesforsikring kan altså komme godt med.

 

Innenfor fritid og hobby er det også en del forsikringer som er relevant. Eier du båt bør du sjekke ut og vurdere en båtforsikring. En reiseforsikring er også sentralt når det gjelder fritid, men også i hverdagen. En god reiseforsikring dekker deg mens du er på ferie, men det ikke mange vet er at en god reiseforsikring også dekker deg i din vanlige hverdag i det du går ut døra. Når vi først er inne på hjemmet ditt, har du en innboforsikring? Skulle det oppstå brann eller en annen ulykke i boligen din vil du miste store verdier, både sentimentale, men også av høy økonomisk verdi. Har du ikke forsikring får du heller ikke noe igjen, da er alt tapt. Om du begynner å summere opp det du eier skjønner du fort at en innboforsikring er nødvendig. Eier du et hus bør du også sterkt vurdere en husforsikring for å dekke husets rammer. Eier du i tillegg en hytte, bør du sjekke ut hytteforsikring. Dersom du ikke har disse forskingene i dag risikerer du store tap om det skulle skje noe, slik som vannlekkasje, innbrudd eller brann.

 

Ovenfor har du fått en oversikt over forsikringer som dekker eiendeler, men hva med deg? Helsen din er den aller viktigste verdien i livet ditt. Med en uføreforsikring og livsforsikring vil du og dine nærmeste være sikret om du skulle bli syk eller utsatt for en ulykke. Kanskje har du også barn, og da vil en god barneforsikring være betryggende. Eller hva med din firebeinte venn? En dyreforsikring gjør at du slipper store kostnader som ofte er helt uforutsett hva det gjelder ditt kjæledyr.

 

Om du ønsker å finne ut hva en forsikring vil koste deg, kan du benytte vår forsikringskalkulator. Her vil du også kunne hente inn tilbud og mer informasjon om hvilke forsikringer du trenger.

 

Bedriftsforsikring

Eier du en bedrift bør du tenke på bedriftsforsikring. Vi kan hjelpe deg og din bedrift å hente inn pristilbud og få en skreddersydd bedriftsforsikring.  Gjennom en god forsikring dekkes personer i bedriften, biler og transportering. Driver du innenfor landbruk kan en landbruksforsikring eller traktorforsikring  være smart.

Alle som har egen bedrift må også holde styr på økonomien til bedriften. Ikke alle er tilstrekkelig god til å føre regnskap eller har store interessen av å drive med tall. En regnskapsfører kan gjøre jobben for din bedrift, og slik sikrer du også at alt føres riktig. Husk å finne en autorisert regnskapsfører som har 100% kontroll på lover og regler.

 

Lån

På et eller annet tidspunkt i livet tar de fleste opp et lån: boliglån når man skal kjøpe bolig, eller mindre typer brukslån som forbrukslån. Mange tar også opp lån gjennom kredittkort, noe som kan gjøre til høy kredittkortgjeld om man ikke betaler fakturaen innen forfall. Dette er faktisk langt vanligere enn folk flest tror, men også en dyr affære. For å redusere kostnadene og bli kvitt gjelden bør man samle smålån. Generelt for alle lån bør man alltid sjekke lånetilbud fra flere banker for å sikre at man får det beste lånet, til den laveste renten og ellers gode lånevilkår.

 

Eiendom

Hva er boligen verdt? Både kjøp og salg av bolig er en av de største økonomiske investeringene man gjør i livet. En dyktig eiendomsmegler  som er kjent i ditt boligområde er derfor viktig for å få mest mulig ut av boligsalget. Her har du eksempler på  eiendomsmegler i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Det er mange eiendomsmeglere der ute og valget er ikke alltid like lett. Vi har samarbeid med flere av de store meglerne, slik som Privatmegleren, Krogsveen og eiendomsmegler 1. Bruk vårt skjema, så får du et godt, uforpliktende tilbud i dag.

Ved salg av bolig bruker megleren din normalt sett en fast takstmann, for å sette riktig verdi (takst) på boligen din. Selv om de bruker en fast takstmann, kan du gjerne hente inn flere tilbud fra andre takstmenn. Slik sikrer du at boligen får den riktige taksten gjennom en seriøs takstmann - og det til en god pris.

 

Advokat

I etterkant av boligsalg hender det at noen opplever en tvist i forbindelse med salget. Andre havner i nabotvister eller har andre årsaker til behov for juridisk rådgivning. Dette får du fra en advokat, og de aller fleste vil en gang i livet, før eller senere, få behov for advokathjelp.

Andre grunner til behov for advokathjelp er slik som familiegjenforening, arv og arverett eller kontrakt og avtalerett.

 

Hus og tomter

Eier du en tomt? Ja da ønsker du sikkert å bygge et hus på tomten din. Da bør du innhente priser, uansett om du ønsket et ferdighus, eller å bygge fra bunnen av. Ta alltid en titt i en huskatalog først, og se hvilke muligheter det er på tomten. Du bør også tenke på hva som er viktigst for deg og hvilke behov du har i et hus. Dette gjør prosessen enklere når du skal finne ut hva slags type hus og hvordan det bør bygges.

 

Utleiemegler

Å leie ut boligen er en god måte å hente inn ekstra inntekter, men selve letingen etter en leietaker og leieprosessen for øvrig kan ta både mye tid og energi. Det å leie ut er også en risiko, for det er slettes ikke sikkert at leietaker tar godt vare på boligen din, eller er en seriøs betaler. Ved å benytte en utleiemegler slipper du å ta den risikoen, og du sparer deg selv for mye tid. Utleiemegleren tar seg av alt det praktiske og sikrer at leietaker betaler.

 

Flyttehjelp med flyttebyrå

Det å flytte på seg synes mange er både kjedelig og stressende, men man må gjennom det. Etter salg eller utleie av boligen din, kan man få flyttehjelp fra et flyttebyrå. Ved å benytte deg av et flyttebyrå kan du heller fokusere på ditt nye hjem, for de tar seg av det praktiske med å flytte alle eiendelene dine, på en profesjonell måte.

 

Bredbånd det fantastiske internettet

I dag er tilgang til internett helt essensielt, for mye av det gamle papirbaserte skjer nå på nett. De aller færreste klarer seg uten bredbånd, men det betyr ikke at du må betale mer enn strengt tatt nødvendig for en hastighet som dekker dine behov. Bruk vårt skjema så får du et godt tilbud med konkurransedyktige priser.

 

Skaff nye vinduer og solskjermen

Visste du at eldre hus med gamle vinduer, som har dårlig isolasjon, gjør at du taper penger? Dårlig isolasjon gjør nemlig at varmen går rett gjennom vinduene. Sitter du med eldgamle vinduer er det nok på tide å bytte de ut tenk på det som en innvestering, for strømkostnadene dine vil også reduseres.

Dersom boligen din blir raskt oppvarmet av solen på varme sommerdager, bør du ikke bare tenke på vinduene, men også på solskjerming. Det finnes utrolig mange varianter og det i ulike prisklasser. Finn ut om du ønsker innvendig solskjerming som persienner , eller utvendig solskjerming som pergola og markiser.

 

Varmepumpe for godt inneklima

Så kom vinteren igjen og mange finner frem ved for å fyre med, men ved er lite effektivt. Skaffer du deg en varmepumpe vil du få tre ganger mer varme ut fra hver krone du bruker til strøm. Har du allerede en form for vannbåren varmefordeling i huset kan du med fordel velge å investere i en væske til vann varmepumpe eller luft til vann varmepumpe. Varmepumper gjør at du får bedre varmedistribusjon og en jevnere temperatur inne.

Dersom du ikke har vannbåren varmefordeling kan du velge luft til luft varmepumpe. En slik varmepumpe vil gi deg glede hele året rundt, for her får du varm luft på vinteren, mens på sommeren kan du bruke varmepumpen som et aircondition anlegg.

Før du skaffer deg en varmepumpe, så bør du sammenligne forskjellige tilbud først. Finn ut hvilken prisklasse og budsjett du går ut ifra, og hent inn pristilbud. Vi har et samarbeid med mange av de største produsentene som Daikin, Panasonic og Toshiba. Ved sammenligning av tilbudene sikrer du at du får en god pris.

Om du allerede har en varmepumpe, må du huske å gjennomføre en varmepumpeservice med jevne mellomrom. Dette forlenger levetiden på din varmepumpe.

 

Boligalarm holder tyvene unna

Innbrudd er ikke bare ergerlig, det kan også virke som en traumatisk opplevelse. I ferier og høsten er det høysesong for tyveri og innbrudd. For å unngå at du blir neste offer, bør du ha innbruddsalarm og brannalarm på plass. Bare det å ha en alarm gjør at det virker preventivt og tyvene holder seg i større grad unna.

Det er mange typer alarm å velge imellom og mange alarmselskap. Per i dag er Verisure og Sector Alarm størst i Norge. Når du ser på boligalarm, så husk å gå for en som er FG-godkjent. Dette sikrer at alarmen gjør en god jobb, samtidig som at forsikringsselskapene belønner kundene sine som har slike alarmer med redusert forsikringspremie.

 

Garasje med plass til alt

Har du hus og ønsker en garasje som har plass til alt? Ja, da snakker vi om store verdier. Her skal bilen stå, diverse oppbevaring av utstyr, sykler, verktøy og mer. Med store verdier bør du også sikre at det er innbrudds sikkert gjennom en god garasjeport.