↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

415 57 807

Besøksadresse

Persløkka 36
6518 KRISTIANSUND N
  1. Beskrivelse

 

Velkommen til RO- Ni Organpleie!

 

ØREAKUPUNKTUR
FOTSONE-TERAPI
LYMFEDRENASJE
HÅRMINERALANALYSE

 

ØREAKUPUNKTUR
En Terapiform Kineserne benyttet for ca. 4000 år siden.
En terapiform som i vår tid har en økende aksept når det gjelder å oppnå en bedre helsemessig hverdag i de fleste problemforhold. Særlig godt egnet for; allergier, smerter, stive kroppsdeler, anstrengt pust og stressfølelse.
 
Akupunktur kombinert med fotsoneterapi; øker bedringen av disse og fører til gode resultater i flere andre forhold som  f.eks.
- Fordøyelsen, angst, depresjon, astma, øresus, lysfølsomhet
- Svimmelhet, kvalme, hudproblem og halsbrann.
 
FOTSONE-TERAPI
En terapiform anvendt av Egypterne for ca. 3000 år siden !
En terapiform i vår tid som også har oppnådd en økende aksept som en god alternativ vei til en bedre helsemessig hverdag.
Særlig godt egnet for ; Fordøyelsen, kvalme, halsbrann, diarrè,forstoppelse, stressfølelse. Kombinert med øreakupunktur; øker bedringen av disse og fører også til gode resultater i flere andre forhold, deriblandt de plager som er nevnt under terapiformen Øreakupunktur.
 
LYMFEDRENASJE
En behagelig terapiform, godt egnet ved lymfeproblemer som f.eks hovne armer, legger, ankler og føtter som skyldes væske som siver ut i kroppsvevet og gir økt trykk med smerter. Virker avstressende og gir en stiv og reumatisk kropp en bedre bevegelighet og mindre smerter.
Kombinert med Øreakupunktur og Fotsoneterapi; Avhjelper lymfeproblemer i organene og dermed deres livsviktige kroppsfunksjoner for å oppnå en bedre helsemessig hverdag!
 
HÅRMINERALANALYSE
Et godt egnet redskap for å finne ut av mineral- og vitaminomsetningen i kroppen, som er av stor betydning for organenes samspill for å oppnå en bedret helsemessig hverdag.
 
Disse opplysningene gir terapeuten et ennå bedre utgangspunkt for sin planlegging av hvilke terapialternativer som bør brukes på klientene.
                                          
Terapeuten og klienten får tilsendt et kompendie som viser resultatet. Kompendiet innholder også forslag til hvilke matvarer som bør unngås og hvilke som med fordel kan benyttes.
Kompendiet inneholder også forslag til kosttilskudd, mineraler og vitaminer komponert i et hensiktsmessig forhold for å forbedre kroppens evne til  å oppnå en bedre helsemessig hverdag.
(NB! Dersom klienten har en dårlig fordøyelse er det viktig å avhjelpe dette med terapibehandling parallelt med at dette inntas. Dette for at stoffet blir spaltet på rett måte i munn, mage og tarm før det spaltede stoffet inntas i blodet som ernæring.)
                                                     

 

Godkjenninger og sertifiseringer

  • NNH - Norske natuerterapeuters hovedorganisasjon