Denne gjengen inviterer til tidenes opprykksfest

Smøla IL er klar for 4. divisjon, etter å ha vunnet 5. divisjon Nordmøre og Romsdal. Lørdag er det duket for tidenes opprykksfest i havlandet.

Smøla IL er klar for 4. divisjon, etter å ha vunnet 5. divisjon Nordmøre og Romsdal. Lørdag er det duket for tidenes opprykksfest i havlandet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Smøla IL er klar for 4. divisjon, etter å ha vunnet 5. divisjon Nordmøre og Romsdal. Lørdag er det duket for tidenes opprykksfest i havlandet.

– Vi spiller vår siste kamp denne sesongen hjemme på Smøla Kunstgress lørdag klokken 12.30 mot Kvass/Ulvungen, men sikret opprykket sist helg borte mot Skåla. Dette er en historisk dag for Smøla IL, som for første gang skal opp på kretsens høyeste nivå, sier oppmann Einar Kristian Wikan i en pressemelding.

– Vi får se hvordan det ender i 4. divisjon, men om AK ikke berger plassen vil «rangeringen» blant Nordmørslagene være ca. sånn i 2020:

KBK, Sunndal, Surnadal, Dahle, KFK og så Smøla og kanskje AK. Dette gir gjenklang i vårt øysamfunn med knappe 2200 innbyggere, og med mange ungdommer borte på studier, sier Wikan i pressemeldingen.

Etter kampen har en av lagets sponsorer, Smøla Havfiskesenter, invitert spillere og ledere på buffé klokken 18.00. Det setter laget stor pris på, påpeker oppmann Wikan i pressemeldingen fra Smøla IL.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken