På fotballskole i Den 12. Mann

  Dan Peter Ulvestad og KBK hadde fotballskole på Dale mandag. Over 100 barn i Dahle fikk tips og råd av spillerne i KBK. I ukas fotballprogram er det også tid til en prat med lagkaptein Espen Næss Lund. Han gir sin dom over KBK etter 12 serierunder i 1. divisjon.

  Artikkelen er over 4 år gammel

  Over 100 barn i Dahle fikk tips og råd av spillerne i KBK.

  DEL

  DEN 12. MANNKristiansund Ballklubb fortsetter sin rundreise på Nordmøre. Denne uka har både Straumsnes og Dahle hatt besøk. Tidens Krav var med da førstedivisjonsklubben tok turen til Torvhaugan.

  For Erlend Sivertsen var det ekstra spesielt å løpe rundt på det grønne kunstgresset. Det er nettopp i Parken han har lagt grunnlaget for å bli god i fotball. Sivertsen bodde bare et steinkast unna Dahles hjemmebane da han var liten. Han trente nesten hver dag for å bli best mulig.

  Barna på Dale vet godt hvem KBKs venstreback er. I Den 12. Mann avslører et par av gutta på fotballskolen stolt at de til og med har telefonnummeret til KBK-spilleren. I ukas program avslører de hva de har tenkt å bruke nummeret til...

  I ukas fotballprogram er det også tid til en prat med lagkaptein Espen Næss Lund. Han gir sin dom over KBK etter 12 serierunder i 1. divisjon.

  Send inn tekst og bilder «

  DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

  Artikkeltags