Første aldersbestemt stevne på 18 måneder der knøttene kunne være med, ble arrangert i Nordvesthallen. Det ble vist mye flott og frisk bryting, det var grep på grep og ingen kjedelige kamper.

Det virket som om de unge bryterne var sulteforet på å delta på stevne!

Vi har restartet klubben tre ganger i løpet av pandemien, og da er det ekstra artig at vi stiller med den største troppen. KAK deltok med hele 30 brytere. Enkelte klubber sliter med å stille på stevner fordi de ikke har kommet skikkelig i gang.

Karoline Løvik er hovedtrener i KAK, og vi ser den rutinen hun har med seg etter å ha hatt en rekke gode trenere opp gjennom årene som aktiv; navn som Dariuz Pryztolik, Gudrun Høie, og Nikolai Stoianov (nå landslagstrener for Romania). Løvik har hatt både gresk romersk- og fristilstrenere, og det er utrolig viktig for våre utøvere som bryter begge disse stilarter, at vi har trener som behersker disse.

Et eksempel på dette er Hermann Skog Hansen, som har hatt en fantastisk flott framgang det siste året. Vi ser også stor framgang hos våre helt yngste, her har KAK en gyllen årgang på gang igjen både på gutte- og jentesiden.

KAK har brytere fra seks nasjoner og er en flerkulturell klubb. Vårt motto er «alle skal med».

Her er resultatlista

Gutter 12 år, 43 kg

1. Jamal Jimmo, KAK

2. Albert Kjønø, Braatt

3. Dennis Hjelseth, Braatt

Gutter 12 år, 55 kg

1. Theo Kjøl, Braatt

2. Nikolai Schønning, MAK

Gutter 15 år, 60 kg

1. Hermann Skog Hansen, KAK

2. Jan Gerhard Pordes, MAK

Gutter 15 år, 75 kg

1. Khalill Jimmo, KAK

2. Magnus Vold, MAK

3. Erik Falhytten, KAK