Dagny var klar for å opptre under Stellar Festival i fjor, men da regjeringen innførte strenge koronatiltak i desember 2021 var arrangøren nødt til å avlyse festivalen.

Men nå blir det en ny sjanse til å se tromsøværingen i Kristiansund. Tirsdag offentliggjorde Stellar Festival 2022 at årets festival arrangeres 16. og 17. desember i Braatthallen, og der er Dagny Norvoll Sandvik på programmet.

Det er også Marcus Kabelo Møll Mosele, bedre kjent som Kamelen eller Slim Kamel, og Ira Nor (Mari Halse) fra Halsa.

– Etter to kanselleringer grunnet pandemi, er vi veldig glade for å kunne invitere til Stellar Festival 2022. Endelig skal vi få arrangert vårt femårsjubileum i Braatthallen. Vi er henrykte over å tilby dere et vanvittig bra program med fantastiske artister som Dagny, Kamelen og Ira Nor, skriver Adrian Iversen i Stellar Festival i en pressemelding.

Billettsalget starter fredag 16. september klokken 09 på TicketCo.

Det er første gang Dagny har konsert i Kristiansund, mens Kamelen spilte på utestedet Mox i 2018.

«Kamelen ligner en blanding av en ung Dr. Dre, en smågroggy John Carew og en sulten MMA-fighter. Sløv, men fokusert. Smilende og flørtende. Tøff når han føler for det», skrev Tidens Kravs anmelder Henning Hope Rønhovde om konserten. Les mer her:

Ira Nor har i sommer sluppet to singler og sin debut-EP. Flere har merket seg halsabyggen og hennes hyperpop-sound, som hun har skapt sammen med produsent, skrivepartner og barndomsvenn Øyvind Glåmen.

Det ga henne en plass på scenen på klubbdagen på Øyafestivalen, singelen «Doomed» ble listet på NRK P13 og den ble også valgt ut av strømmetjenestene Tidal og Spotify til å være med på spillelister, henholdsvis «Global: Rising» og «Alt.», og begge strømmetjenestene valgte å bruke henne som cover for spillelisten.