Det melder Surnadal Alpinsenter i en pressemelding fredag.

– Dag har vært med oss i mange år og hadde en periode stillingen som daglig leder, men vil nå som driftsleder ha en mer operativ og teknisk rolle, heter det i pressemeldingen fra Magnar Heggset i alpinsenteret.

Han skriver videre at Røv i engasjementet som daglig leder skal ha en mer administrativ og overordnet rolle.

– Vi er meget glade å få på plass to ressurspersoner som vil drifte og utvikle både selskapet og anlegget for framtiden, skriver Heggset.

Odd Rune Hoem, som tidligere i år sa opp stillingen som driftsleder, er med i driften ut september.

– Han vil bistå også i framtiden ved behov, noe vi setter stor pris på. Alle tre vil i en periode jobbe tett i en overlapp. Mange små og store oppgaver må løses både på kort og lang sikt, men disse oppgavene er nå i trygge hender, heter det i pressemeldingen.

Trenger hjelp

Han understreker at alpinsenteret fortsatt vil være avhengig av alle som trør til når sesongen starter.

– Innsatsen og dugnadsånden er helt enestående og vi lar oss stadig imponere av arbeidet som legges ned for å få et så godt tilbud som mulig. Mange har allerede lagt ned utallige timer i sesongforberedelsene for at både store og små kan spenne på seg skiene om et par-tre måneder. Vi takker alle søkere på stillingene for interessen, ønsker Helge og Dag velkommen på laget, samt takker Odd Rune Hoem for innsatsen for selskapet og ønsker ham lykke til i ny jobb, skriver Heggset i pressemeldingen.

Les også

Bare pluss med minus