Gå til sidens hovedinnhold

Carina Wollan Myhre inn i toppledelsen

Carina Wollan Myhre blir assisterende klinikksjef i Klinikk SNR.

Denne uken ble det kjent at Georg Johnsen blir klinikksjef i det nye sykehuset på Hjelset (SNR). Nå får han med seg Carina Wollan Myhre som sin høre hånd i klinikkledelsen.

Myhre er i dag avdelingssjef i Klinikk Kristiansund, men blir konstituert som assisterende klinikksjef i Klinikk SNR.

– Eg er opptatt av å ta vare på begge fagmiljøene både i Molde og Kristiansund. For å lykkes med SNR er vi gjensidig avhengig av å få til et robust og godt tilbud til pasientene i akuttsykehuset på Hjelset og i SNR Kristiansund. Sjukehussaken i Nordmøre og Romsdal har vært vanskelig og har preget oss i mange år. For meg er det viktig at vi kommer oss videre og utvikler pasienttilbudet sammen. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med de ansatte ved Molde sykehus, og er sikker på at jeg og Georg kommer til å få et godt samarbeid, sier Wollan Myhre i en pressemelding.

Les også: Seks vil bli sjef for SNR

Les også

Han blir den nye klinikksjefen for SNR

Wollan Myhre begynte å jobbe ved sjukehuset i Kristiansund i 1998, og har siden den tid hatt flere lederstillinger i helseforetaket, i tillegg til at hun var personalleder i Enhet for sykehjem i Kristiansund kommune i ett år. Hun er utdannet sykepleier, har videreutdanning i diabetessykepleie og går nå på det nasjonale topplederprogrammet.

Kommentarer til denne saken