Brynhildsen til Molde nå

Kristiansunds Christoffer Aasbak (t.v.) i duell med Stabæks Ola Brynhildsen i eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Kristiansund på Nadderud i 2019-sesongen.

Kristiansunds Christoffer Aasbak (t.v.) i duell med Stabæks Ola Brynhildsen i eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Kristiansund på Nadderud i 2019-sesongen. Foto:

Av

Ola Brynhildsen blir Molde-spiller umiddelbart og flytter fra Stabæk. Det melder VG.

DEL

Han hadde opprinnelig kontrakt med Stabæk til 1. juli. 21-åringen forlater klubben vel en måned før avtalen hans løper ut, ifølge VG.

– Vi er veldig godt fornøyde med at vi har klart å løse saken med Ola. Det har vært litt fram og tilbake, men det har ordnet seg til slutt, og det er Molde veldig fornøyde med, sier administrerende direktør Ole Erik Stavrum i Molde til avisen.

Han sier at «det kostet litt, men at det var innenfor fornuftige rammer». Kontrakten med Molde skal løpe for to og et halvt år for Brynhildsen.

Skjellsordene haglet fra noen av Stabæk-tilhengerne da avtalen ble kjent. Flere bannere med nedsettende utsagn om unggutten ble hengt opp blant annet ved Stabæks treningsfelt.

Artikkeltags