Blir produsent for «Lady Arbuthnott»

Jo Inge Nes og Eva Heidi Lund Silseth håper at «Lady Arbuthnott – frua på Elverhøy» kan vises for publikum som vanlig neste år, men planlegger også for andre scenarioer.

Jo Inge Nes og Eva Heidi Lund Silseth håper at «Lady Arbuthnott – frua på Elverhøy» kan vises for publikum som vanlig neste år, men planlegger også for andre scenarioer. Foto:

Jo Inge Nes (48) blir ny produsent for «Lady Arbuthnott – frua på Elverhøy».

DEL

I en pressemelding fra JazzåTeatret-produksjonen, som setter opp «Lady Arbuthnott – frua på Elverhøy», opplyses det at Jo Inge Nes overtar produsentjobben.

Han tar over etter at Tommy Fossum, som har vært produsent de fire siste årene, tiltrer i stillingen som redaktør og daglig leder for Driva.

Nes har vært distriktsmusiker i Møre og Romsdal siden 1992 og har spilt trommer i «Ladyen» i så å si alle år. Han har jobbet som komponist og produsent i mange produksjoner, og har vært scenesjef og jobbet med «Lady»-produksjonen gjennom Sunndal Aktivum for en del år siden.

– Jeg har et bankende hjerte for «Ladyen». Siden jeg har jobbet med musikk og teater hele livet, vet jeg hvilken vanvittig respekt og beundring dette teaterstykket har i Norge. Det finnes ikke maken til forestilling, sies det. Og dette har vi på Sunndalsøra!, sier Nes i pressemeldingen, og fortsetter:

– «Ladyen» har satt Sunndal på kartet som ingenting annet etter den industrielle utbyggingen på 1950-tallet. Min oppgave blir, sammen med styret, å manøvrere oss gjennom koronatiden og komme gjennom den uten at det lokale og regionale engasjementet forsvinner. Vi må holde stykket varmt, sier Nes.

For 2021 er plan A å kjøre «Lady Arbuthnott» i Hovshall som normalt. Men det legges også en plan som tar høyde for at dagens koronarestriksjoner fortsatt vil gjelde våren og sommeren 2021.

– Det vi er helt sikre på er at vi skal tilby kulturopplevelser til vårt publikum også i 2021, sier Eva Heidi Lund Silseth, styreleder i JTP, i pressemeldingen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken