I 00.30-tiden natt til lørdag ble en mann kastet ut av et utested i Kristiansund, etter å ha laget bråk. Han ble bortvist fra sentrum av politiet på grunn av ordensforstyrrelse.

Men klokken 00.50 var han tilbake ved utestedet.

– Han dukket opp igjen ikke lang tid etterpå. Da ble han anmeldt for å ikke etterkomme pålegget som ble gitt, sier operasjonsleder Roar Fylling i Møre og Romsdal politidistrikt.

Mannen ble deretter kjørt hjem av en venn.

Høy musikk

Operasjonsleder Fylling forteller at det har kommet til sammen tre meldinger om forstyrrelser av nattero på Nordmøre, i form av feststøy.

– I den ene saken ble en person oppringt og fikk beskjed om å dempe musikken. De øvrige meldingene har vi ikke reagert på i natt, da vi ikke hadde kapasitet til å sende patruljer til stedene.

Politiet har også hatt oppdrag med en voldshendelse på Kirklandet og en hjemmeulykke i Surnadal i løpet av natten. De sakene kan du lese mer om her:

Russ ble bortvist

Ellers i politidistriktet har det vært mange klager på støy fra russen i Ålesund natt til lørdag, men ingen er blitt anmeldt.

Russen holdt til ved Sparebanken Møre Arena.

– De er bortvist fra stedet og har fått pålegg om å ikke spille musikk offentlig andre steder enn der de har fått tillatelse til å oppholde seg fra Ålesund kommune, skriver politiet på Twitter.

Rånebil holdt hotellgjester våkne

I Ørsta var det motorisert ferdsel som var problemet natt til lørdag. Først ble en tenåring observert da han kjørte på bakhjulet på en lett motorsykkel i Ørsta sentrum. Dette endte med at han ble anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt.

Et godt stykke utpå natta måtte politiet ut og ta kontakt med en bilfører i Ørsta sentrum.

– Det kom klage på høy musikk fra en «rånebil» som holder hotellgjester våkne. Føreren blir anmeldt for forstyrrelse av nattero og ble bortvist fra sentrum, skriver politiet.