Bil og motorsykkel kolliderte i Kristiansund – mann i 70-årene til sykehus

Riksvei 70 ble stengt i en periode på grunn av ulykken.

Riksvei 70 ble stengt i en periode på grunn av ulykken. Foto:

Mann til sykehus og lange køer i begge retninger.

DEL

Politiet i Møre og Romsdal meldte onsdag ettermiddag om en kollisjon mellom to biler og en motorsykkel på riksvei 70 rett ved «flyplasskrysset» – avkjørselen mot Kvernberget lufthavn.

Motorsykkelføreren «framstår som lettere skadd», skrev politiet i en twittermelding. Vedkommende ble først tatt hånd om av helsepersonell på stedet.

– Det er snakk om en mann i 70-årene. Vedkommende har blitt kjørt til Molde sjukehus for videre kontroll, sa operasjonsleder Tor André Gram Franck til Tidens Krav.

Motorsykkelen ble totalskadd i kollisjonen, ifølge operasjonslederen.

Vegtrafikksentralen meldte om at veien ble stengt som følge av ulykken, etter hvert ble det åpnet for manuell dirigering på stedet.

Tidens Krav mottok flere tips om at det var lange køer som strakte seg til godt innpå Frei. Klokken 14.45 ble veien åpnet igjen.

Det er lange køer på vei inn til Kristiansund som følge av ulykken.

Det er lange køer på vei inn til Kristiansund som følge av ulykken. Foto:

– Det var en lekkasje i forbindelse med ulykken. Derfor ble det hentet inn feie- og kostebil. Det ble også rekvirert bilberger som skal ta med motorsykkelen og de to bilene som var involvert i ulykken, sa Gram Franck.

Videre sier han at hendelsesforløpet som førte til ulykken var ukjent og at det vil være glatt i veibanen også etter at feiebilen har vært på stedet. Politiet oppretter sak på forholdet.

Det var et vitne som varslet politiet om hendelsen.

Veien ble først stengt i forbindelse med ulykken. Nå er det manuell dirigering på stedet.

Veien ble først stengt i forbindelse med ulykken. Nå er det manuell dirigering på stedet. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken