Møre og Romsdal 110 meldte på Twitter om at brannvesenet rykker ut til en bilulykke på fv. 680 i Aure kommune mandag morgen.

En bil skal ha kjørt i autovernet. Føreren er ute av bilen, skriver brannvesenet. Bilføreren meldte om smerter i hånd og nakke.

– Personen er sendt til traumemottaket ved Molde sjukehus, fortalte operasjonsleder Roar Fylling i politiet til Tidens Krav.

Ett kjørefelt var stengt da bilen sto på tvers over veien. Politiet meldte at det er svært glatt på stedet. Kjørefeltet var stengt mens man ventet på bergingsbil. Det er nå, klokken 11, åpnet igjen.

Fylling fortalte at patruljen meldte om at det er snø og slaps på veien. Stedet der ulykken skjedde omtales også som et «kuldehull», men politiet kunne ikke si noe om kjøreforholdene var årsaken til ulykken før de har fått gjort ytterligere undersøkelser.

Værvarselet på Yr.no meldte at temperaturene i området lå på 2 plussgrader mandag morgen.

Glatt flere steder

Det var glatt flere steder i morgentimene. Klokken 06.40 meldte brannvesenet om at en bil hadde kjørt i grøfta i Åndalsnes. Føreren kom seg ut av bilen, og det meldes at det er glatt på stedet.