Bil har kjørt inn i bygninger og 20 biler i Oslo – en person lettere skadd

Av

Politiet i Oslo har rykket ut med flere patruljer etter at en bil har kjørt inn i rundt 20 biler samt flere bygninger på Frogner. En person er skadd.

DEL

Ifølge politiet skal bilføreren være meget beruset og har hatt stor hastighet på bilen.

– Vi fikk inn et tosifret antall nødtelefoner fra klokken 19.31 og utover. Vi har pågrepet en mann i 50-årene som kjørte bilen, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.

Ifølge det vitner har opplyst til NTB, skal mannen ha kjørt inn i en butikk og deretter fortsatt å kjøre på fortauet langs husveggen og truffet de bilene som sto parkert der

– Det hele skal ha startet i Briskebyveien og fortsatt i Niels Juels gate og Meltzers gate før ferden stoppet ved at han kolliderte i Niels Juels gate. Vi har ingen grunn til å tro at dette var en villet handling., understreker Stokkeli.

Han mener det hele kunne ha gått mye verre og sier politiet fryktet at mange kunne ha blitt skadd, men så langt ser det ut til at kun én person har fått lettere skader.

– Det er mange vitner til hendelsen og den er også filmet av flere. Politiet foretar nå vitneavhør og tekniske spor på stedet, sier Stokkeli.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken