– Hele Norges Bettan og Knut Marius er blant våre aller fremste, og av de mest folkekjære artistene vi har i Norge. Nå er vi så heldige å få oppleve dem sammen på scenen på Kleiva i mai.

Det melder daglig leder Anders Larsen og gjengen bak Vårsøghelga i ei pressemelding.

Han utdyper over telefon.

– Dette er to artister vi har hatt lyst til å få på besøk lenge, og endelig klaffet det. Jeg spilte med dem begge og Trondheimsolistene i Tomrefjord i sommer, og tenkte at nå måtte vi bare få det til. For det er jo et eventyr.

Med på konserten blir også Henning Sommerro.

– Med Henning fra Surnadal, Bettan med foreldre fra Sykkylven og Knut Marius fra Tomrefjord, får vi høre tre unike stemmer fra vårt hjemfylke denne Kleivakvelden, skriver Larsen.

Han understreker at det litt artig å samle fylket på denne måten.

– Jeg er også veldig imponert over hva de får til i Tomrefjord, med Knut Marius og Bjørn Tomren og alt annet som skjer. Så at de kommer til oss i Surnadal er flott, for vi er jo en unik kulturbygd vi også.

Hva kan man så forvente av en kveld med Bettan, Djupvik og Sommerro i førersetet.

– Det kan bli alt fra Queen til «La det svinge». Hvem vet. Det vi vet er at Bettan og Knut Marius kommer til å synge noen duetter i tillegg til eget materiale. Med de omgivelsene som Kleivakvelden har, tror jeg dette blir fantastisk, avslutter Anders Larsen.

Kleivakvelden arrangeres lørdag 27. mai 2023.

Vårsøghelga arrangeres i sin helhet fra 25. til 28. mai.

Bildeserie

Disse var på Kleivakveld

Bildeserie

Vårsøghelga i bilder