I tillegg til arrangørens eget lag, var Stjørdal Waves, Molde Xtreme og Orkland med sist helg. I åpen klasse vant Vikings. Molde sikret seg seieren i 2. divisjon.

– Det var en topp dag med knallfint vær og mange spennende kamper. Alltid hyggelig å møte paintballvenner fra andre klubber, sier Frode Sivertsen, som er leder i Kristiansund og Rensvik Paintballklubb.

Sivertsen forteller at den lokale paintballklubben har faste treninger på onsdager. I tillegg er det åpen dag på søndager. Da kan alle som vil ta turen til Sødalen for å spille. Klubben stiller med utstyr som folk kan låne.

Kommende søndag smeller det ekstra på Frei. Da skal det nemlig arrangeres bedriftscup. Ifølge Sivertsen er det første gang det blir arrangert en slik type turnering i Norge.'

Bedrifter som ikke har nok spillere til å stille lag, kan gå sammen med andre. Poenget er å få med flest mulig på en artig og spennende aktivitet. Paintballklubben har håp om at bedriftsturneringen kan bli en årlig tradisjon.

– Det kreves ingen forkunnskaper. Vi brifer alle slik at de kan spille. Paintball er moro uansett nivå.

Banen i Sødalen er åpen så lenge været tillater det i høst, men Sivertsen & co. kunne tenkt seg et sted å spille under tak på vinteren.

– Hvis det er noen som har et lagerlokale eller et annet egnet sted, så hadde det vært supert hvis dere tok kontakt med oss. Innendørs spiller vi med gummikuler, så det blir selvsagt ikke søl med maling, sier Sivertsen.