Stillingen som hovedtrener for det norske kvinnelandslaget har stått ledig siden Hege Riise og NFF skilte veier etter skuffende prestasjoner i VM.

Den tidligere Manchester United-treneren Ole Gunnar Solskjær bekreftet at han har vært i samtaler med forbundet om jobben da temaet ble tatt opp på Color Line Stadion i Aalesund lørdag, hvor Solskjær var til stede for å snakke om like muligheter for kvinner på Sunnmøre.

Det skriver NRK.

– Om jeg har snakket med forbundet om landslaget, ja det har jeg. Selvfølgelig har jeg gjort det. De har spurt, sa Solskjær.

Solskjær var derimot tydelig på at det ikke er aktuelt for ham å ta jobben som hovedtrener for kvinnelandslaget på nåværende tidspunkt.

– Jeg er ikke klar for det ennå, sa han.

NRK presiserer at Ole Gunnar Solskjær ikke ønsket å stille til intervju, men han var klar over at NRK var til stede og filmet intervjuet som ble gjort på podiet.

NRK skriver videre at Solskjær påpekte at datteren hans, Karna, spiller på AaFK Fortuna i første divisjon, og at han vil unngå å havne i en situasjon hvor han må ta stilling til om datteren skal plukkes ut til landslaget eller ikke.

Og, han mener han kommer til å ha andre jobber før det eventuelt blir aktuelt å trene kvinnelandslaget:

– Jeg har én jobb til først, i hvert fall, på herresiden. Det er helt sikkert.

– Men jeg utelukker det ikke, for jeg er fotballnerd. Men ikke ennå. For jeg har det så bra med familien og å ha gutter 16 og gjøre akkurat hva jeg vil. Å kunne komme hit og se kamper uten å være nervøs, det er kjekt, sa Solskjær ifølge NRK.

NFFs generalsekretær Karl-Petter Løken sier til NRK at de ikke ønsker å kommentere enkelte samtaler eller kandidater, men forteller at de er i løpende kontakt med flere trenere.