– Etter comebacket i 2022, er vi veldig glade for å invitere til Stellar Festival 2023, melder Stellarfestivalen i en pressemelding – og offentliggjør programmet:

– Vi er henrykte over å tilby dere et vanvittig bra program med fantastiske artister som Ballinciaga, CLMD, 06 Boys og Sacarias, skriver de.

– Fra russemusikk til basstunge monsterhits

Ballinciaga omtales ofte som Norges største boyband, men dette handler ikke om lyse guttestemmer og kjærlighetserklæringer, mener festivalen.

– Dette er noe helt annet. «Ballin» har på rekordtid gått fra russemusikk til basstunge monsterhits som skapt for toppen av hitlistene.

Han lover at hits som «Dans på bordet», «En Shot», «Beklager» og «Tante» kommer til å dundrer ut over Braatthallen i desember.

– Da er det lov å gi full gass, skriver Adrian S. Iversen i Stellar Festivalen i pressemeldingen.

CLMD og 06 Boys

CLMD har aldri sluttet å utvikle seg, mener Iversen, og viser til at det nå har gått et tiår siden «The Stockholm Syndrome» gikk seks ganger platina i Norge.

– Den gang var det kanskje ikke åpenbart at Martin Danielle (CLMD) skulle ta steget ut av gutterommet og inn på hitlister, radiostasjoner og arenaer verden over, men for hvert eneste trappetrinn i karrieren har han vist seg som en stadig sterkere produsent og musiker.

Festivalen nevner Astrid S-samarbeidet «Dust» og turnering med Steve Angello fra Swedish House Mafia på hans «SIZE Matters» USA-turne.

Når det gjelder 06 Boys, har de aldri spilt i Kristiansund før.

– Gutta fra Molde havnet på litt for manges lepper da et fullsatt Sentrum Scene (Oslo) gikk i taket etter konserten ble omtalt som «årets by:larm-snakkis» og «tidenes sjokkfaktor» under by:Larm 2021, minner Iversen i Stellar Festivalen oss på i pressemeldignen de ha sendt ut.

06 Boys omtales som et hiphop-danseband med låter som «Sprint» og «Flax».

Sacarias fra Frei

Det lokalet innsalget under festivalen står singer-songwriter Sacarias fra Frei for.

– Med anerkjennelse fra etablerte artister som Aden Foyer og Mesto, har Sacarias bygget en solid fanbase med over 700 000 avspillinger på Spotify alene, skriver Stellar Festivalen.

Verdt å nevne er at han nylig opptrådte UTOPIA som regnes som den største festivalen i Rogaland. Det er det ikke mange fra nærområdet som kan skryte av, skryter de.

Årets Stellar Festival er lørdag 16. desember og billettsalget starter 22. september.

– Et begrenset antall billetter til rabattert pris legges ut samme tid, frister festivalen i pressemeldingen.

Husker du fjorårets Stellar Festival?

Bildeserie

Stor entusiasme i Braatthallen: Disse var på Stellar Festival

2019 og 2018:

Bildeserie

Disse var på Stellar festival – ser du noen du kjenner?

Bildeserie

Se bildene: Var du på Stellar Festival 2018?