Kristiansunderen slo Kim Seung-jun fra Sør-Korea på teknisk fall allerede etter et drøyt minutt i åttedelsfinalen i OL-kvalifiseringen i Sofia (Bulgaria). Da var stillingen 9-0.

I kvartfinalen i 97-kilosklassen ventet Nikoloz Kakhelashvili fra Italia. Han er opprinnelig fra Georgia og tok bronse i årets EM. Baldauf måtte vinne for fortsatt å ha en mulighet til å skaffe seg OL-billett, bare de to bryterne som kommer til finalen i Sofia får reise til Tokyo.

Baldauf tok det eneste poenget i den første perioden, men italieneren utlignet i starten av den andre perioden. Mot tampen gikk han opp i 2-1 og klarte å holde på denne snaue ledelsen til dommeren blåste. Det betyr stopp i kvartfinalen og ingen OL-billet på Baldauf.

Det ble det også for de øvrige norske bryterne, og OL i Tokyo går uten norske utøvere.

Stig-André Berge, som tok bronse i 59-kilosklassen under OL i Rio de Janeiro i 2016, tapte sin første kamp 1-4 mot Murad Mammadov fra Aserbajdsjan, og sjansen til OL-opptreden i Tokyo er ute.

Også Per Anders Kure (tapte 0-5 for tyrkeren Fatih Cengiz) og Oscar Marvik (tapte 0-7 for Beka Kandelaki fra Aserbajdsjan) er ute. Grace Bullen røk ut i semifinalen fredag. Iselin Solheim gikk ut i første kvalifiseringskamp samme dag.