B-ferga på sambandet Edøy–Sandvika

Illustrasjon av de nye elfergene som skal settes inn på Edøyfjorden.

Illustrasjon av de nye elfergene som skal settes inn på Edøyfjorden. Foto:

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Vi i Smøla Arbeiderparti er tydelige på at B-ferga over Edøyfjorden som var lovet til cirka 1. mai må på plass så fort som mulig.

Vi har de siste ukene jobbet med denne saken, og da er det i alle fall gledelig å se at påvirkningen har virket og at det er en positiv utvikling i saken. Vi har vært i kontakt med vår fylkesordfører Tove Lise Torve som bekrefter at oppstart nå er satt til 1. juli og at hun arbeider for at dette skal skje enda tidligere, slik at to ferger er på plass i god tid før sommerferien.

Vi mener at Smølaværingene har vist stor tålmodighet i denne saken, men at vi nå ikke kan vente lenger. Denne sommersesongen er kanskje viktigere enn noen gang for næringslivet vårt, og da er det viktig at fylket ikke bremser disse mulighetene. Vi vil fortsette å trykke på i denne saken, og vi er glade for at Tove Lise Torve forstår behovet og leter etter løsninger som gjør at vi innen kort tid skal se to ferger i trafikk i sambandet Edøy–Sandvika.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken