Gå til sidens hovedinnhold

Aure til Trøndelag?

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Ser i Tk og sosiale medier at Aure-ordføreren ivrer for å få Aure kommune over til Trøndelag fylke så snart som mulig. Savner en konsekvensanalyse som viser fordeler og bakdeler med en slik overgang. Det har vært lovet at dette skulle legges fram i god tid før en eventuell folkeavstemning skal gjennomføres.

Har ikke sett at det er lagt fram noen gode argumenter for at vi skal flytte fylkesgrensen. Ordføreren er tydeligvis overbevist om at dette er en god løsning, og prøver etter beste evne å «dra oss baklengs inn i Trøndelag». Tror ikke det blir lettere å fremme våre interesser i Trondheim/Steinkjer enn det er i Molde.

Les også

Aure til Trøndelag: – Vi har en prosess gående

Ser for øvrig at ordføreren i Trondheim er lite fornøyd med at Helse-Midt har foreslått å overføre 200 mill kr. fra St Olav til Helse Møre og Romsdal. Hun kaller det et svik.

Tror ordføreren bør tone ned sin iver etter å komme seg til Trøndelag jo før jo heller. Savner at det legges fram argumenter for og imot en slik grense flytting.

Kommentarer til denne saken