Gå til sidens hovedinnhold

Aura Avis blir todagersavis

Aura Avis satser sterkere digitalt

Artikkelen er over 1 år gammel

Går fra tre til to dager.

Aura Avis går over til å ha papiravis to dager i uken, i stedet for tre dager slik det har vært fram til nå.

Omleggingen skjer fra 1. november, og utgivelsesdagene blir tirsdag og torsdag. Det kommer fram i en artikkel på auraavis.no.

Mer digitalt

– Dette gjør vi fordi vi vil styrke det digitale tilbudet til leserne. Signalene er klare – leserne er på vei mot de digitale plattformene, og vi må være der leserne beveger seg mot, sier ansvarlig redaktør Lars Steinar Ansnes i artikkelen.

Ansnes påpeker at så å si alle nye abonnement som tegnes er digitale, og at Aura Avis vil være i forkant av en utvikling som forsterker seg.

Prøvde i sommer

– Et viktig moment er at vi frigjør ressurser til å skrive saker. Redaksjonen i Aura Avis kommer til å produsere mer stoff. Det er en erfaring vi gjorde oss i sommer da vi hadde en periode med to papiraviser i uka, som viste nettopp det at vi produserte mer stoff, fortsetter redaktøren.

Aura Avis har Sunndal og Tingvoll som sitt viktigste dekningsområde.

– Vi er nødt til å beholde torsdag fordi det er den viktigste annonsedagen for den lokale handelsstanden. Og siden mandag av økonomiske og praktiske grunner er uaktuell, så ga tirsdag seg selv, sier Ansnes om bakgrunnen for at nettopp disse dagene ble valgt til papirutgivelser.

Kommentarer til denne saken